Kampestad - et inkluderende nabolag

Velkommen til et moderne boligområde 2 km nord for Kongsberg sentrum, med nydelig utsikt og solrike omgivelser. Ta del i et trygt og inkluderende nabolag, hvor naboer blir til venner.

Vi forteller deg gjerne mer om tomtene og boligene. Kampestad må bare oppleves.

Nærhet til naturen

Fra Kampestad finner du et nettverk av turstier for både store og små som kan føre deg opp til kjente turmål som Stanga, Fauleplass og Langevannstoppen.

I området på Kampestad er det ferdig opparbeidet en stor lekeplass med huskestativ, basketballbane og sandvolleyballbane. I tillegg finner du flere små nærlekeplasser.

Et levende boligområde

Kampestad fremstår som et godt etablert og levende nabolag. Her er det en fin blanding av barnefamilier og familier med voksne barn. Dette danner et et flott fellesskap – et trygt sted å bo og vokse opp.

Alle tomtene i området ligger i et skrått terreng der boligene blir liggende terrassert i forhold til hverandre. Dette gir alle boliger i feltet god utsikt og flotte solforhold.
Et eksteriørbilde av en nybygd luksusbolig
En mor og to døtre som smiler foran sin nye bolig

Barnevennlig

Kampestad ligger i et barnevennlig område med trygg skolevei. Raumyr skole er en ny, flott barneskole som stod ferdig til skolestart i 2015. I umiddelbar nærhet finner du Kampestadlia barnehage, i tillegg er det flere barnehager i gangavstand fra området.

Ønsker du å bo på Kampestad?

Send oss en henvendelse via kontaktskjemaet, eller benytt deg av e-postadresse og telefon på kontaktsiden.