Hvorfor velge oss?

Huset skal bygges slik at dere vil trives hver eneste dag, år ut og år inn. Lang erfaring, solid kompetanse og gjennomføringsevne, samt bruk av lokale samarbeidspartnere, har gjort oss til en av Kongsbergs største og foretrukne leverandører. Vår jobb handler om å planlegge, gi råd, følge opp og oppdatere. Det du får, som kundene våre virkelig verdsetter, er din faste prosjektledelse, – støttehjulet du har i hele byggeprosessen, fra det første møtet og helt fram til etter ettårsbefaring.

Vi er med dere hele veien!

oversiktsbilde av den nybygde boligen i Lafterårsveien 126

Kortreist kunnskap

Å bygge seg ny bolig er en reise. Bruker du oss i PK Hus som reiseleder, kan reisen bli en opplevelse i stedet for en utfordring. Vår lokale kunnskap er viktig i alle ledd. Vi kjenner områdene, den kommunale saksgangen, samarbeider med lokale arkitekter og er her for deg i årene etter boligen er ferdigstilt. 

Erfaring betyr mye

Erfaring betyr mye, men fornøyde kunder betyr enda mer. Vi har ført opp nærmere 1.000 boliger i mer enn 25 år. Lærdommen er å lytte ekstra godt til boligkunders ønsker og behov, utvikle løsninger som fungerer godt i hverdagen og gi folk mye bolig for pengene. Vi tar med oss alt vi har lært når vi planlegger og bygger boliger.

Fagfolk som kan og vil

Vi er et solid lag av erfarne og lokale håndverkere. Som aktiv lærlingbedrift, rekrutterer vi også lokalt. Det ligger i bedriftskulturen vår å strekke oss langt, å levere litt mer enn forventet og å være stolte av jobben når vi møter deg som boligkunde i lokalmiljøet. De aller fleste av oss bor og jobber i Kongsbergområdet.

Vi tar ansvaret

Boligbygging krever mye av mange, fra grunnentreprenør til jobben for murere, tømrere, elektrikere og rørleggere, for å nevne noen. Vi samarbeider med og stiller høye krav til lokale seriøse underleverandører. Som totalentreprenør tar vi ansvaret for alle sammen, for planleggingen, for effektiviteten, for kvaliteten og for sikkerheten. Enkelt sagt, ansvaret for bygging av en trygg og god bolig for deg og dine.

Samfunnsansvar

Det å være en god støttespiller og sponsor i lokalmiljøet er en viktig del av vårt samfunnsansvar. Gjennom ulike former for støtteordninger bidrar vi i PK Hus både til idretten og kulturlivet i byen.