Hvorfor velge oss?

Huset skal bygges slik at dere vil trives hver eneste dag, år ut og år inn. Lang erfaring, solid kompetanse og gjennomføringsevne, samt bruk av lokale samarbeidspartnere, har gjort oss til en av Kongsbergs største og foretrukne leverandører. Vår jobb handler om å planlegge, gi råd, følge opp og oppdatere. Det du får, som kundene våre virkelig verdsetter, er din faste prosjektledelse, – støttehjulet du har i hele byggeprosessen, fra det første møtet og helt fram til etter ettårsbefaring.

Vi er med dere hele veien!
PK Hus i møte med et par som går over plantegningene

Kortreist kunnskap

Å bygge seg ny bolig er en reise. Bruker du oss i PK Hus som reiseleder, kan reisen bli en opplevelse i stedet for en utfordring. Vår lokale kunnskap er viktig i alle ledd. Vi kjenner områdene, den kommunale saksgangen, samarbeider med lokale arkitekter og er her for deg i årene etter boligen er ferdigstilt.

Vi tar ansvaret

Boligbygging krever mye av mange, fra grunnentreprenør til jobben for murere, tømrere, elektrikere og rørleggere, for å nevne noen. Vi samarbeider med og stiller høye krav til lokale seriøse underleverandører. Som totalentreprenør tar vi ansvaret for alle sammen, for planleggingen, for effektiviteten, for kvaliteten og for sikkerheten. Enkelt sagt, ansvaret for bygging av en trygg og god bolig for deg og dine.

Erfaring betyr mye

Men fornøyde kunder betyr enda mer. Vi har ført opp over 1000 boliger gjennom 30 år. Lærdommen er å lytte ekstra godt til boligkunders ønsker og behov, utvikle løsninger som fungerer godt i hverdagen og gi folk mye bolig for pengene. Vi tar med oss alt vi har i har lært når vi planlegger og bygger boliger som skal legges ut for salg.  

Fagfolk som kan og vil

To ansatte i PK Hus som smiler

Vi er et solid lag av erfarne og lokale håndverkere. Som aktiv lærlingbedrift, rekrutterer vi også lokalt. Det ligger i bedriftskulturen vår å strekke oss langt, å levere litt mer enn forventet og å være stolte av jobben når vi møter deg som boligkunde i lokalmiljøet.

De aller fleste av oss bor og jobber i Kongsbergområde.

PK Hus er Miljøfyrtårnsertifisert

Vi i PK Hus jobber kontinuerlig med å forbedre våremiljøprestasjoner og arbeider aktivt for å redusere virksomhetens påvirkning på klima og miljø. PK Hus skal etterleve myndighetspålagte og egne krav, og følge miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårnordningen.

  • Vi skal sikre et anstendig og trygt arbeidsmiljø hos våre ansatte og fremme dette hos våre leverandører.
  • Vi skal bidra til en bærekraftig by og et bærekraftig lokalsamfunn.
  • Vi skal sikre ansvarlig forbruk og produksjon gjennom å redusere svinn og sette søkelys på gjenvinnbare produkter og materialer.
  • Vi skal redusere våre klimautslipp og miljøavtrykk.

Vi er en god støttespiller og sponsor i lokalmiljøet