Eneboligtomter på Raumyr Nord – Kampestad

fra 1 700 000,-

Bellerudløkka - Kampestad - Kongsberg

Eneboligtomter på Raumyr Nord – Kampestad
Seng ikon
soverom
bad ikon
baderom
linjal ikon
593 til 1302

Velkommen til Kampestad  

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr Nord, på østsiden av Lågen i solrike omgivelser, ca 2 km fra sentrum. Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i.

I rolige omgivelser utenfor bybildet skjermes du for det urbane støyet. Samtidig er du i gang- og sykkelavstand til Kongsberg sentrum, hvor nye opplevelser aldri er langt unna. Et yrende kulturliv møter deg, og med muligheter for aktiviteter året rundt er det alltid noe å finne på.

På trygge veier til nybygget barnehage og ny, moderne skole henger barnelatteren løst. Nye vennskap knyttes på de mange aktivitetsmulighetene i området. Med basketballbane, lekeplass og fotballbane i umiddelbar nærhet blir kveldene lange, samtidig som morgendagen ikke kunne kommet fortere. I barnevennlige og trygge rammer kan barn og unge utfolde seg her på Kampestad.

Om skogen kaller på deg, er mulighetene mange og tilgjengeligheten innen rekkevidde. Med barn høyt og lavt i gapahuken, samles både store og små for hygge, fellesskap og minneverdige stunder rundt de oppbygde fasilitetene i området. Med flotte turmuligheter i skog og mark, tar stiene deg til destinasjoner som blant annet Numedalslågen, Fauleplass, Langevannstoppen og Kjennerudvannet. Her er det mulighet for fine søndagsturer, så vel som en god treningsøkt.

PK Hus har de siste årene gjennomført salg og utbygging av delfelt 1 og 2 som nå nærmer seg ferdigstilt - området er godt etablert for de mange familiene i området. Det er kun 1 resterende tomt ledig, dette er tomt 10-3.

Tomtene

PK Hus er godt i gang med byggetrinn 3, hvorav 11 av 25 tomter er solgt. Området er godt opparbeidet, og du kan finne de mekrede tomtene og ta en befaring på egenhånd eller med an av våre dyktige prosjektledere.

Byggetrinn 3 ligger nord for trinn 1 og 2, sydvestvendt i et skrånende terreng. Her har du sola hele dagen, og utsikten mot Skrim, Kongsberg skisenter, Jonsknuten og oppover Numedal er uslåelig. Tomtene er i skrått terreng og har en størrelse fra 593 m2 til 925 m2.

PK Hus

Tomtene selges med en byggeklausul hvor vi, PK Hus, er boligbygger. Det viktigste du får hos oss, er en partner som er både MED og PÅ i hele prosessen; fra tomt og tegning, plan for økonomien, den offentlige papirmølla og til selve byggingen av drømmeboligen. Vi er kort fortalt din totalentreprenør! En ekstra tjeneste som vi i PK Hus leverer er en dedikert arkitekt som sammen med deg skaper drømmeboligen gjennom gode samtaler og befaringer. Sivilarkitekt Marit Fåsetbru er kjent for sin gode arkitektur, effektive planløsninger og tilpasninger av husene til terrenget. Du har også mulighet til å velge din egen arkitekt om du ønsker det.

Det er viktig å merke seg at hos oss koster ikke en arkitekttegnet bolig mer enn et kataloghus! Vi er konkurransedyktige på pris og er en av de største boligbyggerne i vårt distrikt. Tomtene selges til fast pris og "førstemann til mølla" prinsippet gjelder.

Reguleringsplan

Arealplankart

Galleri

Lokasjon

Bellerudløkka - Kampestad - Kongsberg

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig