PK Hus – Vi bygger på tillit

To snekkere i PK Hus som har det hyggelig på jobb

Erfaring betyr mye
men fornøyde kunder betyr enda mer. Vi har ført opp over 1000 boliger gjennom 25 år. Lærdommen er å lytte ekstra godt til boligkunders ønsker og behov, utvikle løsninger som fungerer godt i hverdagen og gi folk mye bolig for pengene. Vi tar med oss alt vi har i har lært når vi planlegger og bygger boliger som skal legges ut for salg.  

Fagfolk som kan og vil.
Vi er et solid lag av erfarne og lokale håndverkere. Som aktiv lærlingbedrift, rekrutterer vi også lokalt. Det ligger i bedriftskulturen vår å strekke oss langt, å levere litt mer enn forventet og å være stolte av jobben når vi møter deg som boligkunde i lokalmiljøet.

De aller fleste av oss bor og jobber i Kongsbergområdet. 

Vi tar ansvaret.
Boligbygging krever mye av mange, fra grunnentreprenør til jobben for murere, tømrere, elektrikere og rørleggere, for å nevne noen. Vi samarbeider med og stiller høye krav til lokale seriøse underleverandører. Som totalentreprenør tar vi ansvaret for alle sammen, for planleggingen, for effektiviteten, for kvaliteten og for sikkerheten. Enkelt sagt, ansvaret for bygging av en trygg og god bolig for deg og dine.