Arkitekttegnet enebolig Kampestad, Raumyr Nord

7 290 000,-

Bellerudløkka - Kampestad

Arkitekttegnet enebolig Kampestad, Raumyr Nord
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
143 m2

Om boligen

PK Hus har planlagt en meget attraktiv bolig tilpasset barnefamilie som ønsker et moderne, innholdsrikt og praktisk hjem. Denne moderne eneboligen har et bredt spekter av funksjoner og fasiliteter, inkludert ekstra oppholdsrom som kan brukes til hjemmekontor, TV krok eller ha plass til overnattingsgjester.

Boligen har et romslig kjøkken med plass til både kjøkkenøy og spisebord. Stuen ligger i en vinkel fra kjøkkenet, i en egen sone der man kan trekke seg litt tilbake. Fra stuen har du utgang til altan som har tilgang direkte ut på terrenget og til hagen. Deler av altanen er overbygget. Eneboligen har et godt soverom med plass til garderober og et bad med dusj i hovedetasjen. Dette gjør boligen til en tilgjengelig bolig med alle funksjoner på inngangsplanet.

I tillegg til et fleksibelt oppholdsrom med utgang til hage, har underetasjen 3 gode soverom, et flott bad, et separat vaskerom og en bod/teknisk rom. Det er er valgt store vindusflater i oppholdsrommene noe som gir lyse, gode rom. Standarden på boligene er gjennomført moderne med kjøkken fra Sigdal i modell Horisont hvit, hvitevarer, peisovn og 3-stavs hvit eikeparkett.

Tomten, som er på 593m2, blir opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus. Innkjøring , parkering og gårdsplass leveres med grus/subus. Det er satt av plass til bygging av garasje på eiendommen. Be om tilbud hvis dette er ønskelig.

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier, Kampestad AS, for kjøp av tomt. Omkostninger gjelder dokumentavgift og gebyrer i forbindelse med kjøp av tomten. Det vil bli skrevet egen kontrakt med PK Hus AS for kjøp av huset. Betalingsplan følges av Bustadsoppføringslova.

Velkommen til Kampestad - Her flytter du rett inn i et godt naboskap.

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr Nord, på østsiden av Lågen, ca 2 km fra sentrum. Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i. En kort sykkeltur unna finner du alle sentrums fasiliteter som kaféer, butikker, kulturtilbud og Kongsberg Knutepunkt.

Kampestad ligger i et barnevennlig område med trygg skolevei. Raumyr skole er en ny, flott barneskole som stod ferdig til skolestart i 2015. I umiddelbar nærhet finner du Kampestadlia barnehage, i tillegg er det flere barnehager i gangavstand fra området.

Fra Kampestad finner du et nettverk av turstier for både store og små som kan føre deg opp til kjente turmål som Stanga, Fauleplass og Langevannstoppen. I området på Kampestad er det ferdig opparbeidet en stor lekeplass med huskestativ, basketballbane og sandvolleyballbane. I tillegg finner du flere små nærlekeplasser.  

Tilnærmet alle tomtene i første og andre byggetrinn på Kampestad er solgt og boligfeltet fremstår nå som godt etablert og levende. Her er det en fin blanding av barnefamilier og familier med voksne barn. Det er et flott fellesskap og et trygt og godt sted å bo og vokse opp.

Alle tomtene i området ligger i et skrått terreng der boligene blir liggende terrassert i forhold til hverandre. Dette gir alle boliger i feltet god utsikt og flotte solforhold.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Bellerudløkka - Kampestad

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig