Solrikt og barnevennlig i populært boligområde. Igangsettingstillatelse er gitt.

kr 7 590 000,-

Bellerudløkka - Kampestad

Solrikt og barnevennlig i populært boligområde. Igangsettingstillatelse er gitt.
Illustrasjonsbilde av enebolig i nytt boligfelt på Raumyr Nord.
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
146

Velkommen til Kampestad - Her flytter du rett inn i et godt naboskap

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr Nord, på østsiden av Lågen, ca 2 km fra sentrum. Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i. En kort sykkeltur unna finner du alle sentrums fasiliteter som kaféer, butikker, kulturtilbud og Kongsberg Knutepunkt.

Kampestad ligger i et barnevennlig område med trygg skolevei. Raumyr skole er en ny, flott barneskole som stod ferdig til skolestart i 2015. I umiddelbar nærhet finner du Kampestadlia barnehage, i tillegg er det flere barnehager i gangavstand fra området.

Fra Kampestad finner du et nettverk av turstier for både store og små som kan føre deg opp til kjente turmål som Stanga, Fauleplass og Langevannstoppen. I området på Kampestad er det ferdig opparbeidet en stor lekeplass med huskestativ, basketballbane og sandvolleyballbane. I tillegg finner du flere små nærlekeplasser.  

Tilnærmet alle tomtene i første og andre byggetrinn på Kampestad er solgt og boligfeltet fremstår nå som godt etablert og levende. Her er det en fin blanding av barnefamilier og familier med voksne barn. Det er et flott fellesskap og et trygt og godt sted å bo og vokse opp.

Beliggenhet

Boligen skal bygges på tomt 3-2 som er på 770 m2. Tomten ligger i vestvendt solhelling med flott utsikt mot Skrim og Knutefjell og har meget gode solforhold. Tomten ligger i skrått terreng som gir god uteplass både utenfor terrasse i underetasje samt direkte utgang til gårdsplass/uteareal fra terrassen i hovedetasjen.

Boligen kan også bygges på tomt 3-3.

Alle tomtene i området ligger i et skrått terreng der boligene blir liggende terrassert i forhold til hverandre. Dette gir alle boliger i feltet god utsikt og flotte solforhold.

Adkomst

Ta av til Eikerveien/Baneveien fra E134, Baneveien går over til Frogsvei etter ca 1km. Følg Frogsvei ca 1 km og ta av til Kampestadlia. Etter først stigning følg til venstre inn på Bellerudløkka.

Om boligen

Boligen er tegnet av den lokale sivilarkitekten Marit Fåsetbru. Marit er kjent for sin gode arkitektur, effektive planløsninger og tilpasninger av husene til terrenget.

Boligen er arealeffektiv og moderne fordelt på to etasjer hvor hovedetasjen ligger med direkte inngang fra gårdsplassen og inneholder gang/garderobe, bad med dusj og soverom i tillegg til åpen stue-/kjøkkenløsning. Det er plass til stort spisebord og fra spiseplassen er det utgang til terrasse som vender mot syd og vest med utsikt mot Skrim og Knutefjell. Underetasjen består av 3 soverom, oppholdsrom, bad, vaskerom og bod. Fra oppholdsrommet er det utgang til platting og hage.

Det er valgt store vindusflater noe som gir lyse, gode rom. Standarden på boligene er gjennomført moderne med kjøkken fra Sigdal i modell Horisont hvit, hvitevarer, peisovn og 3-stavs hvit eikeparkett. Boligene har terrasser i begge etasjer, samt eget hageområde. Boligene er tilpasset tomten og terrenget rundt. Tomten blir opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus, i innkjøring og på parkeringsplass.

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier, Kampestad AS, for kjøp av tomt. Omkostninger gjelder dokumentavgift og gebyrer i forbindelse med kjøp av tomten. Det vil bli skrevet egen kontrakt med PK Hus AS for kjøp av huset. Betalingsplan følges av Bustadsoppføringslova.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Bellerudløkka - Kampestad

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig