Flott enebolig på Kampestad, Kongsberg

Kr 7 890 000,-

Bellerudløkka - Kampestad

Flott enebolig på Kampestad, Kongsberg
3D eksteriørbilde av enebolig på Kampestad.
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
151 m2

En bolig fra PK Hus har gode og gjennomarbeidede løsninger.

Boligen er tegnet av den lokale sivilarkitekten Marit Fåsetbru og den er godt tilpasset tomt og omgivelsene. Marit er kjent for sin gode arkitektur, gjennomtenkte planløsninger og tilpasninger av husene til tomten den skal bygges på. Her er det gode og gjennomarbeidede løsninger du ikke får med et kataloghus.

Boligen er funksjonell og moderne fordelt på to etasjer. Inngangen og boligen ligger litt opp fra parkering og innkjøring. I første etasje har du 3 gode soverom, praktisk vaskerom rett ved inngangsdøren og et romslig bad. I forlengelse av trapp og gang har du en fin TV stue eller lekerom for barna. Det er et eget teknisk rom innerst i boligen med plass til alt teknisk utstyr som en ny bolig krever i dag. I tillegg kan du innrede for praktisk lagring.

Trappen ligger sentralt i boligen og du kommer rett opp i den lyse stuen med flott utsikt. Kjøkken og spiseplass er godt planlagt og her er plass for gode måltider i hverdagen og i spesielle anledninger. Fra spiseplassen kommer du ut på terrassen som vender mot sydvest. Her vil du også ha tilgang direkte ut i hagen. I den andre enden av huset er det en egen "suite" med soverom, walk-in og bad.

Det er er valgt store vindusflater i oppholdsrommene noe som gir lyse, gode rom. Standarden på boligene er gjennomført moderne med kjøkken fra Sigdal i modell Horisont hvit, hvitevarer, peisovn og 3-stavs hvit eikeparkett.

Boligen skal bygges på tomt 4-1 på Kampestad, Raumyr Nord. En flott tomt på 730m2 som befinner seg i byggetrinn 3. Tomten ligger i vestvendt solhelling med flott utsikt mot Skrim og Knutefjell og her er det meget gode solforhold.

Tomten blir opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus. Innkjøring , parkering og gårdsplass leveres med grus/subus.

Boligen blir bygget av PK Hus etter gjeldende tekniske krav (TEK 17). De tekniske kravene til dagens byggeforskrifter gir deg en bolig med vesentlig lavere strømforbruk og mindre utgifter til oppvarming enn en eldre bolig. Et godt isolert hus med balansert ventilasjon gir deg en bolig med et godt og sundt inneklima.

Det vil bli etablert to kontrakter. En med tomteeier, Kampestad AS, for kjøp av tomt. Omkostninger gjelder dokumentavgift og gebyrer i forbindelse med kjøp av tomten. Det vil bli skrevet egen kontrakt med PK Hus AS for kjøp av huset. Betalingsplan følges av Bustadsoppføringslova.


Velkommen til Kampestad - Her flytter du rett inn i et godt naboskap.

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr Nord, på østsiden av Lågen, ca 2 km fra sentrum. Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i. En kort sykkeltur unna finner du alle sentrums fasiliteter som kaféer, butikker, kulturtilbud og Kongsberg Knutepunkt.

Kampestad ligger i et barnevennlig område med trygg skolevei. Raumyr skole er en ny, flott barneskole som stod ferdig til skolestart i 2015. I umiddelbar nærhet finner du Kampestadlia barnehage, i tillegg er det flere barnehager i gangavstand fra området.

Fra Kampestad finner du et nettverk av turstier for både store og små som kan føre deg opp til kjente turmål som Stanga, Fauleplass og Langevannstoppen. I området på Kampestad er det ferdig opparbeidet en stor lekeplass med huskestativ, basketballbane og sandvolleyballbane. I tillegg finner du flere små nærlekeplasser.  

Tilnærmet alle tomtene i første og andre byggetrinn på Kampestad er solgt og boligfeltet fremstår nå som godt etablert og levende. Her er det en fin blanding av barnefamilier og familier med voksne barn. Det er et flott fellesskap og et trygt og godt sted å bo og vokse opp.

Alle tomtene i området ligger i et skrått terreng der boligene blir liggende terrassert i forhold til hverandre. Dette gir alle boliger i feltet god utsikt og flotte solforhold.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Bellerudløkka - Kampestad

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig