3D-bilde av enebolig.

Finn eiendom i Kongsberg

Finn eiendom i Kongsberg med lokal aktør

Hos PK Hus finner du et rikelig utvalg av eiendom i form av eneboliger, leiligheter og tomannsboliger. I tillegg finner du tomter for deg som ønsker å bygge ditt eget hus. Vår jobb handler om å planlegge, gi råd, følge opp og oppdatere.

Aktør med lokal forankring

Vår erfaring gjennom flere tiår i kombinasjon med solid kompetanse, gjennomføringsevne, og bruk av lokale samarbeidspartnere, har gjort oss til en av Kongsbergs største og foretrukne leverandører av eiendom. Vi er anerkjent for vår lokalkunnskap og evne til å gjennomføre alle slags eiendomsprosjekter, av ypperste kvalitet.

Eiendom med ditt personlige preg

Siden vår oppstart har vi ført opp over 1000 boliger. Dette har medført til at vi har lang erfaring med å skape nøyaktig det du måtte ønske - perfekt for deg som ønsker eiendom med personlig preg. Vi samarbeider med anerkjente arkitekter som tar hensyn til dine ønsker.

Vår spesialitet er å lytte ekstra godt til dine ønsker og behov, utvikle løsninger som fungerer godt i hverdagen og gi mye eiendom for pengene. Vi tar med oss alt vi har i har lært når vi planlegger og bygger eiendom som skal legges ut for salg.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om våre eiendommer, og hvordan vi kan bistå deg!