Boliger i rekke med flott utsikt, varierte planløsninger og god standard.   

fra kr 4 790 000,-

Lågenlia - Kongsberg

Boliger i rekke med flott utsikt, varierte planløsninger og god standard.   
Eksteriør 3D-bilde av enebolig på Lågenlia.
Seng ikon
2-3
soverom
bad ikon
1-2
baderom
linjal ikon
96-97

Velkommen til rekkehusene ''Vidsyn'', i det nye boligområdet Lågenlia!

På Vidsyn får du optimal utsikt med et rundskue fra øst til vest. Vidsyn består av totalt 21 boliger i rekke fordelt på fire bygninger som blir organisert som et sameie. I første omgang har vi lagt ut de første 12 boligene.

KORT OM REKKEHUSENE:

Boligene er både moderne, arealeffektive og ikke minst varierte. Det er store variasjoner i planløsningene hvor vi håper at alle kan finne sitt drømmehjem. Alle boligene får den samme, flotte utsikten med terrasse og/eller altan og ikke minst eget hageareal. Boligene rommer 100 m2 BRA og inneholder 2-3 soverom, 1-2 stuer, 1-2 bad/WC/vaskerom, kjøkken og bod.

Alle boligene har selvfølgelig peis som både gir god varme og en god og lun stemning. En carport og en sporstbod følger med alle boligene, skulle du behøve en ekstra parkering utenom sameiets gjesteparkering så er det mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass som tillegg.

Flere av boligene er også tilrettelagt for livsløpsstandard. I en bolig med livsløpsstandard kommer du trinnfritt inn. Bad, kjøkken/oppholdsrom og soverom ligger på samme plan som inngangen. Rommene er forbundet med hverandre og har tilstrekkelige dimensjoner med tanke på framkommelighet. I boligene med livsløpsstandard får du i tillegg bad og 2 soverom i 2. et. - Smart når du får overnattingsbesøk.

MER INFORMASJON, PRISER OG BOLIGVELGER:

Ved å gå inn på prosjektets nettside på www.lagenlia.no, får man tilgang til en boligvelger som både viser priser, plantegninger og beliggenhet for alle boligene. Herifra er det lett å navigere seg rundt for å se hva man helst ønsker seg. På nettsiden ligger komplett prospekt, med både meglerinformasjon og leveransebeskrivelse for boligene. Videre ligger også informasjon om eneboligene som er for salg i samme boligområde.

BYGGESTART, FREMDRIFT OG OVERTAKELSE:

Alle boligene i bygg A er solgt og skal stå klare for innflytting sommeren 2024.

Byggestart for bygg B er avhengig av at tilstrekkelig antall boliger er forhåndsolgt.

Alle PK Hus boliger bygges etter TEK 17. Arbeidet blir utført i henhold til enhver tid gjeldende NS 3420.

PARKERING OG BODER:

Det leveres en carport og en sportsbod pr bolig. I hver carport vil det være klargjort for el-bil lading, installasjon av el-bil lader kan du kjøpe via vår elektriker. Det vil være utvendig gjesteparkering for sameiets gjester. Om det er behov for en ekstra parkeringsplass(utvendig) kan dette kjøpes mot et tillegg i prisen.

BELIGGENHET:

Kommer du fra Kongsberg sentrum, følger du riksvei 40 mot Skollenborg og Larvik. Ta av fra riksveien mellom Byggmakker og OBS bygg, og vips så er du i Lågenlia, tvers over gaten for Gamlegrendåsen. I Lågenlia utvikler vi et spennende bomiljø i årene som kommer, med variert bebyggelse.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
Rekkehus
96,5
101
3
Kr 4 990 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 790 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 790 000,-
Rekkehus
96,7
101
3
Kr 4 890 000,-

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Lågenlia - Kongsberg

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Beate Wojtaszek
Beate Wojtaszek
Daglig leder