Eksteriørbilde av enebolig.

Bygge ny bolig i Kongsberg

Bygge ny bolig

Siden vår oppstart i 1994 har vi realisert over 1000 boligdrømmer for våre kunder. Vi har erfaringen som kreves for å legge de gode planene og samtidig sørge for at alle detaljene harmonerer med hverandre. Du kan trygt benytte deg av vår kompetanse fra start til ferdig resultat når du skal bygge ny bolig.

Valget av tomt er fundamentalt for suksess

Selve tomten er viktig for å kunne bygge drømmeboligen. Vi betrakter denne prosessen som helt grunnleggende for å oppnå det perfekte resultatet. Har du allerede funnet drømmetomten, og klar for å bygge boligen? Eller er du fortsatt på utkikk etter tomt? Hos PK Hus finner du flere tomter til salgs i Kongsberg.

Profesjonelle arkitekter og håndtering av byggeprosessen

Vi samarbeider med anerkjente arkitekter, og som sammen med dere skaper den boligen dere drømmer om. Du kan også velge blant våre ferdigtegnet kataloghus.

Deretter har vi et oppstartsmøte for å gjennomgå hele byggeprosessen med utførelse, alle material- og leverings-detaljer, framdriftsplan og kontroller underveis.

Du trenger ikke å bekymre deg for søknader og godkjennelser, vi håndterer alt for deg. Alle som er med på laget av håndverkere jobber i offentlig godkjente håndverksbedrifter. På den måten kan vi garantere den kvaliteten du forventer.

Etter at vi har bygget den nye boligen gjennomfører vi sluttkontroll og ferdigbefaring før overtakelse. Med den nye boligen følger det 5-års reklamasjonsrett, dokumentasjon på boligen og boligens produkter samt midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge drømmeboligen!