Vi bygger på Kampestad

Nils-Erich og Lina Sommer Mathiesen har i flere år gått med en drøm om å bygge egen bolig. Nå tar de steget fullt ut og bygger en splitter ny bolig på Kampestad.

─ Vi har gått med et ønske om å få flere naboer, og om å bli en del av et større miljø. Kanskje mest med tanke på barna våre som nå begynner å bli mer og mer glade i å ha noen å være med på fritiden. Det får de her på Kampestad, forteller Lina.

Husdrømmen som går i oppfyllelse
Familien på fire har bodd i Bevergrenda siden 2010, og føler at de har bodd relativt sentralt i Kongsberg.

- Når vi nå har valgt å bygge nytt hus på Kampestad kommer vi enda nærmere sentrum, og med på kjøpet får barna en tryggere skolevei!, smiler Lina.

Nils-Erich og Lina har i flere år hatt lyst til å bygge nytt hus. Nå opplever de å endelig være i posisjon til å oppfylle drømmen sin.

- Å bygge sitt eget hus er en stor beslutning å ta. Nå er vi så heldige at vi har mulighet til å gjennomføre dette, forteller Nils-Erich entusiastisk.

Skisser av boligen

Bevisst valg av område
Nils-Erich og Lina er blant de første som bygger på det nye området på Kampestad nord, som er byggetrinn 3 på Kampestad. Paret hadde tidlig sett seg ut dette området med ønsket om å bygge drømmeboligen sin.

─ For oss var det viktig å bli boende innenfor samme skolekrets, fordi barna våre har sitt nettverk her. I tillegg var vi klar over at vi kom inn i et godt miljø da vi bestemte oss for Kampestad som område, sier Nils-Erich.

Da paret først hadde bestemt seg tok de kontakt med salgskonsulent Janne Urheim Bakke i PK Hus.

- At vi var tidlig ute med å melde vår interesse til PK Hus gjorde at vi faktisk stod helt først i køen da tomtene skulle deles ut. Vi fikk velge fra øverste hylle og fikk akkurat den tomten som passet oss, forteller husbyggerne fornøyd.

Følg med i neste artikkel om Nils-Erich og Lina som bygger på Kampestad. Der kommer vi nærmere inn på selve byggeprosessen, hva man bør tenke på og hvilke valg som er viktige å ta underveis.

Se oversikt over og les mer om området på Kampestad her.