Moderne enebolig på solrik tomt

kr 7 100 000,-

Bellerudløkka - Kampestad - Kongsberg

Moderne enebolig på solrik tomt
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
146

Velkommen til Kampestad - Her flytter du rett inn i et godt naboskap

Kampestad er et nytt boligfelt på Raumyr Nord, på østsiden av Lågen, ca 2 km fra sentrum. Raumyr har alltid vært – og er – et attraktivt område å etablere seg i. En kort sykkeltur unna finner du alle sentrums fasiliteter som kaféer, butikker, kulturtilbud og Kongsberg Knutepunkt.

Kampestad ligger i et barnevennlig område med trygg skolevei. Raumyr skole er en ny, flott barneskole som stod ferdig til skolestart i 2015. I umiddelbar nærhet finner du Kampestadlia barnehage, i tillegg er det flere barnehager i gangavstand fra området.

Fra Kampestad finner du et nettverk av turstier for både store og små som kan føre deg opp til kjente turmål som Stanga, Fauleplass og Langevannstoppen. I området på Kampestad er det ferdig opparbeidet en stor lekeplass med huskestativ, basketballbane og sandvolleyballbane. I tillegg finner du flere små nærlekeplasser.  

Tilnærmet alle tomtene i første og andre byggetrinn på Kampestad er solgt og boligfeltet fremstår nå som godt etablert og levende. Her er det en fin blanding av barnefamilier og familier med voksne barn. Det er et flott fellesskap og et trygt og godt sted å bo og vokse opp.

Beliggenhet

Boligen er tegnet inn på tomt 3-2 og tomt 3-3 som befinner seg i byggetrinn 3, og rommer henholdsvis 887 og 770 m2. Tomtene ligger i vestvendt solhelling med flott utsikt mot Skrim og Knutefjell og har meget gode solforhold. Tomtene ligger i skrått terreng som gir god uteplass både utenfor terrasse i underetasje samt direkte utgang til gårdsplass/uteareal fra terrassen i hovedetasjen.

Alle tomtene i området ligger i et skrått terreng der boligene blir liggende terrassert i forhold til hverandre. Dette gir alle boliger i feltet god utsikt og flotte solforhold.

Adkomst

Ta av til Eikerveien/Baneveien fra E134, Baneveien går over til Frogsvei etter ca 1km. Følg Frogsvei ca 1 km og ta av til Kampestadlia. Etter først stigning følg til venstre inn på Bellerudløkka.

Om boligen

Boligen er tegnet av den lokale sivilarkitekten Marit Fåsetbru. Marit er kjent for sin gode arkitektur, effektive planløsninger og tilpasninger av husene til terrenget.

Boligen er arealeffektiv og moderne fordelt på to etasjer hvor hovedetasjen ligger med direkte inngang fra gårdsplassen og inneholder gang/garderobe, bad med dusj og soverom i tillegg til åpen stue-/kjøkkenløsning. Det er plass til stort spisebord og fra spiseplassen er det utgang til terrasse som vender mot syd og vest med utsikt mot Skrim og Knutefjell. Underetasjen består av 3 soverom, oppholdsrom, bad, vaskerom og bod. Fra oppholdsrommet er det utgang til platting og hage.

Det er valgt store vindusflater noe som gir lyse, gode rom. Standarden på boligene er gjennomført moderne med kjøkken fra Sigdal i modell Horisont hvit, hvitevarer, peisovn og 3-stavs hvit eikeparkett. Boligene har terrasser i begge etasjer, samt eget hageområde. Boligene er tilpasset tomten og terrenget rundt. Tomten blir opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus, i innkjøring og på parkeringsplass.

Leveransebeskrivelse

HIMLING
Skjøt- og flekksparklet malt gips.

INNERVEGGER
Lette skillevegger i huset utføres i bindingsverk med isolasjon og ferdigmalte veggplater og skjøt- og flekksparklet malt gips på begge sider. Baderom har 30x60cm fliser på veggene.

VINDUER/DØRER
Vinduer og balkongdører er i malt tre. Alle innvendige dører er hvite, slette kompaktdører med rustfri håndtak. Inngangsdøren i boligen leveres i fargen mørkegrå med dørhåndtak i rustfri utførelse.

GULV/TRAPPER
Etasjeskiller er trebjelkelag. Huset har 3-stavs hvit eikeparkett i stue, kjøkken, soverom og bod. Fliser på gulvet på bad og i gang. Trapp i modell Salvi med åpne trinn i parkettmønstret heltre hvit eik, øvrig trapp er hvit.

LISTVERK
Alle lister leveres i standard glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil være synlige stiftehoder på alle monterte lister/gerikter.

BAD OG VASKEROM
Det leveres baderomsmøbel med skuffer, speil og belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Varmtvannsbereder er på 200 liter og plassert i bod. På vaskerom leveres benkeplatemed nedfelt vaskekar og det er klargjort for tilkobling av vaskemaskin.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal i modell Horisont hvit med innfreste håndtak. Skuffer og skapdører har demping og rent design. Med laminat benkeplate og nedfelt kum får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med. Løsningen som er vist på plantegning er veiledende, be derfor om spesifikasjon.

GARDEROBE
På soverommene leveres 1 meter garderobe pr sengeplass.

VENTILASJONSANLEGG
Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

PEISOVN OG PIPE
Det leveres frittstående peisovn med stålpipe i stuen.

ELEKTRISK ANLEGG
Det er fordelingsskap med måler og automatsikringer.
Antall elektriske punkter leveres etter NEK 400, hvor det stilles krav til antall punkter. Antall elektriske punkter med i boligen er i forhold til m2 pr rom, fast elektrisk utstyr og tenkt tv plassering.

Det leveres belysning over speil og ett stikk på bad. Det leveres 1 stk. lysrørsarmatur under overskap på kjøkkenet. I bod leveres det 1 stk. lysarmatur i taket. Til øvrig takbelysning er det takpunkter for tilkobling av egne lamper. Det leveres utelampe ved inngangspartiet og ved terrassene.

Det leveres termostatstyrte elektriske varmekabler på bad, vaskerom og gang. Oppvarming på soverom og øvrige oppholdsrom er med elektriske panelovner som er tilpasset rommenes størrelse.

Huset har ringeklokke ved inngangsdør. Det leveres en røykvarsler i hver etasje.

CARPORT/GARASJE OG PARKERING
Carport eller garasje er ikke medtatt. Det opparbeides 2 biloppstillingsplasser der fremtidig garasje er planlagt i situasjonskartet.

UTOMHUS
Det leveres platting i ubehandlet impregnert tre utenfor inngangspartiet. Det leveres terrasse/platting i ubehandlet impregnert tre utenfor stue. Det leveres balkong i ubehandlet impregnert tre utenfor stue i 2. etasje. Rekkverk leveres iht. tegninger i ubehandlet impregnert tre.

Tomten vil bli opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus, i innkjøring og på parkeringsplass. Kjøper må selv ta hånd om eventuell ytterligere beplantning.

PRISER / KJØPSBETINGELSER
Avtalt salgspris er fast og vil ikke bli justert etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgt bolig.

Offentlige avgifter til byggesaksgebyr, samt tilknytningsavgifter er inkludert. Dokumentavgift for kjøp av tomten samt tinglysningsgebyrer kommer i tillegg til kjøpesummen.  

TILVALGSMULIGHETER  
Det vil bli gitt anledning til å gjøre individuelle tilpasninger innenfor gitte tidsfrister mot tillegg i prisen.

Generelle forbehold

Selger tar forbehold om endelig godkjenning av prosjektet, samt pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift.

Alle tegninger i prospektet er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.
Illustrasjonene gir ikke eksakt fremstilling av det ferdige prosjektet når det gjelder endelige detaljer av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om trykkfeil i annonse og prospekt.

Høyder på terreng kan avvike fra skissetegning til ferdig resultat. Det må regnes med tilpasninger av uteområder både når det gjelder høyder og utstrekning.

Galleri

Lokasjon

Bellerudløkka - Kampestad - Kongsberg

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig