Eneboliger i rekke med flott utsikt, varierte planløsninger og god standard.

fra kr 4 490 000,-

Lågenlia - Bingeplass

Eneboliger i rekke med flott utsikt, varierte planløsninger og god standard.
Eksteriør 3D-bilde av enebolig på Lågenlia.
Seng ikon
2-3
soverom
bad ikon
1-2
baderom
linjal ikon
96-97

Velkommen til rekkehusene ''Vidsyn'', i det nye boligområdet Lågenlia!

På Vidsyn får du optimal utsikt med et rundskue fra øst til vest. Vidsyn består av totalt 21 boliger i rekke fordelt på fire bygninger som blir organisert som et sameie. I første omgang har vi lagt ut de første 12 boligene.

KORT OM REKKEHUSENE:

Boligene er både moderne, arealeffektive og ikke minst varierte. Det er store variasjoner i planløsningene hvor vi håper at alle kan finne sitt drømmehjem. Alle boligene får den samme, flotte utsikten med terrasse og/eller altan og ikke minst eget hageareal. Boligene rommer 100 m2 BRA og inneholder 2-3 soverom, 1-2 stuer, 1-2 bad/WC/vaskerom, kjøkken og bod.

Alle boligene har selvfølgelig peis som både gir god varme og en god og lun stemning. En carport og en sporstbod følger med alle boligene, skulle du behøve en ekstra parkering utenom sameiets gjesteparkering så er det mulig å kjøpe ekstra parkeringsplass som tillegg.

Flere av boligene er også tilrettelagt for livsløpsstandard. I en bolig med livsløpsstandard kommer du trinnfritt inn. Bad, kjøkken/oppholdsrom og soverom ligger på samme plan som inngangen. Rommene er forbundet med hverandre og har tilstrekkelige dimensjoner med tanke på framkommelighet. I boligene med livsløpsstandard får du i tillegg bad og 2 soverom i 2. et. - Smart når du får overnattingsbesøk.

MER INFORMASJON, PRISER OG BOLIGVELGER:

Ved å gå inn på prosjektets nettside på www.lagenlia.no, får man tilgang til en boligvelger som både viser priser, plantegninger og beliggenhet for alle boligene. Herifra er det lett å navigere seg rundt for å se hva man helst ønsker seg. På nettsiden ligger komplett prospekt, med både meglerinformasjon og leveransebeskrivelse for boligene. Videre ligger også informasjon om eneboligene som er for salg i samme boligområde.

BYGGESTART, FREMDRIFT OG OVERTAKELSE:

Byggestart er vedtatt på bygg A, for boligene 1 til 7. Byggestart er estimert til april/mai 2023 og stiplulert overtakelse er satt til 12 måneder etter byggestart.

Byggestart for bygg B er avhengig av at tilstrekkelig antall boliger er forhåndsolgt (3 enheter i Bygg B) og nødvendige godkjenninger er mottatt. Videre er byggestart avhengig av at ramme- og igangsettelsestillatelse blir gitt fra myndighetene i god tid før byggestart. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuelle justeringer i fremdriften for overtagelse/innflytting, hjemmelsoverføring med videre som følge av dette. Stipulert overtakelse er satt til 12 mnd etter byggestart. Avvik fra stipulert overtagelse gir ingen rett til dagmulkt dersom overtagelsen blir utsatt. Kjøper varsles om endelig overtagelsesdato ca. 6 uker før ferdigstillelse. Utomhus blir ferdigstilt til egnet årstid. Dette kan innebære at deler av utomhusanlegget ikke er ferdigstilt ved overlevering. Ved innflytting vil det foreligge brukstillatelse. Selger vil innhente ferdigattest så fort det er praktisk mulig.

Alle PK Hus boliger bygges etter TEK 17. Arbeidet blir utført i henhold til enhver tid gjeldende NS 3420.

PARKERING OG BODER:

Det leveres en carport og en sportsbod pr bolig. I hver carport vil det være klargjort for el-bil lading, installasjon av el-bil lader kan du kjøpe via vår elektriker. Det vil være utvendig gjesteparkering for sameiets gjester. Om det er behov for en ekstra parkeringsplass(utvendig) kan dette kjøpes mot et tillegg i prisen.

BELIGGENHET:

Kommer du fra Kongsberg sentrum, følger du riksvei 40 mot Skollenborg og Larvik. Ta av fra riksveien mellom Byggmakker og OBS bygg, og vips så er du i Lågenlia, tvers over gaten for Gamlegrendåsen. I Lågenlia utvikler vi et spennende bomiljø i årene som kommer, med variert bebyggelse.

LEVERANSE:

Innervegger: 

Innvendig vegger i oppholdsrom, entre og trapp utføres i bindingsverk med isolasjon og er i hovedsakskjøt- og flekksparklet malt gips i en valgfri NCS farge. Ferdigbehandlede veggplater leveres på soverom, bod og vaskerom. Baderom har hvite30x60 cm fliser på veggene.

Vinduer/dører:

Vinduer og balkongdører er i malt tre. Alle innvendige dører er hvite, slette lettdører med rustfri håndtak. Inngangsdøren i boligen leveres i grå fra leverandør med dørhåndtak i rustfri utførelse.

Gulv/trapper:

Etasjeskiller leveres som trebjelkelag. Huset har 3-stavs hvit eikeparkett i alle oppholdsrom og soverom. Grå 30x60 cm fliser på gulv på bad og entre. Grå 20x20 cm fliser på vaskerom og i bod hvor varmtvannsbereder er plassert. Trapp fra Trapperingen i modell Salvi med trinn i 3-stavs heltre hvit eik, øvrig trapp er malt hvit.

Listverk:

Alle lister leveres i standard glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil være synlige stiftehoder på alle monterte lister/gerikter.

Bad:

Det leveres baderomsmøbel med skuffer, speil og belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Varmtvannsbereder er på 200 liter. Det er klargjort for tilkobling av vaskemaskin på bad eller vaskerom, etter tegning.

Kjøkken:

Sigdal kjøkken, modell Uno med hvite malte flater. Skuffer og skapdører har demping, rent design med moderne håndtak. Med laminat benkeplate og nedfelt vask får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med.

Garderobe:

På soverommene leveres 1 meter garderobe pr sengeplass.

Ventilasjonsanlegg:

Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Peisovn:

Det leveres frittstående peisovn med stålpipe i stuen.

Elektrisk anlegg:

Det er fordelingsskap med måler og automatsikringer. Antall elektriske punkter leveres etter NEK400, hvor det stilles krav til antall punkter. Antall elektriske punkter med i boligen er i forhold til m2pr rom, fast elektrisk utstyr.

Det leveres belysning over speil og ett stikk på badet. Det leveres 1 stk. lysrørsarmatur under overskap på kjøkkenet. I bod leveres det 1 stk. lampe i taket. Til øvrig takbelysning er det takpunkter for tilkobling av egne lamper. Det leveres utelampe ved inngangspartiet og ved terrasser.

Det leveres termostatstyrte elektriske varmekabler på bad, vaskerom og entre. Oppvarming på soverom og øvrige oppholdsrom er med elektriske panelovner som er tilpasset rommenes størrelse. Huset har ringeklokke ved inngangsdør. Det leveres en røykvarsler i hver etasje.

Tilvalgsmuligheter:

Tilbudet om tilvalg formes av hensynet til rasjonellfremdrift og tekniske begrensning. Entreprenør utarbeider en tilvalgsmeny med valgmuligheter, priser og bestillingsfrister. Tilvalg på kjøkken gjøres hos Sigdal Kjøkken, samt elektriske installasjoner med valgt elektriker. Alle tilvalg må bestilles innenfor gitte frister, hvis ikke leveres boligen som beskrevet over. Tilvalgene leveres av våre forhåndsvalgte leverandører, innenfor deres sortiment og prosjektets rammer.

Følgende kan endres:

• Parkett

• Innvendige overflater vegg

• Innredning i kjøkken, bad og garderobe

• Fliser

• Elektriske punkter

• Varmekabler

• Sanitær

• Trapp

• Innvendige dører

• Peis

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
Rekkehus
96,7
101
3
SOLGT
Rekkehus
96,5
101
3
SOLGT
Rekkehus
97
101
3
Kr 4 690 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 390 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 690 000,-
Rekkehus
96,7
101
3
Kr 4 690 000,-
Rekkehus
95,9
101
2
SOLGT
Rekkehus
96,5
101
3
Kr 4 890 000,-
Rekkehus
97
101
3
Kr 4 790 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 790 000,-
Rekkehus
95,7
101
3
Kr 4 790 000,-
Rekkehus
96,7
101
3
Kr 4 890 000,-

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Lågenlia - Bingeplass

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Beate Wojtaszek
Beate Wojtaszek
Daglig leder

Til salgs i dette området

No items found.