Kvear – Store solrike eneboligtomter med landlig beliggenhet

fra kr 950 000,-

Kvearhagan - Kvear - Svene

Kvear – Store solrike eneboligtomter med landlig beliggenhet
Eksteriørbilde av eneboligtomter på Kvearhagen.
Seng ikon
soverom
bad ikon
baderom
linjal ikon
1328 til 1954

Kvearhagen er et flott tomtefelt med landlig beliggende påKvear i Svene/Bevergrenda.Tomtefeltet består av totalt 15 tomter beliggende ca.250 m.o.h., med gode solforhold og en fantastisk utsikt til Knutefjellet,Blefjell og Lågen.10 av 15 eneboligtomter er ferdig bygget. Kun 15 minutter medbil til Kongsberg sentrum.

Råtomtene har priser fra kr. 790 000 til kr. 970 000+ omkostninger - se fullstendig prisliste til høyre.Grunnarbeider på tomtene måregnes som en tilleggskostnad.

Tomtene ligger høyt og fritt med en fantastisk utsikt. Det er store tomter, både flate og skrå, med romslig plass mellom tomtene. Her er det plass til å boltre seg både for store og små.

Tomtene selges med en byggeklausul hvor vi, PK Hus, er boligbygger. Det viktigste du får hos oss, er en partner som er både MED og PÅ i hele prosessen; fra tomt og tegning, plan for økonomien, den offentlige papirmølla og til selve byggingen av drømmeboligen. Vi er kort fortalt din totalentreprenør! En ekstra tjeneste som vi i PK Hus leverer er en dedikert arkitekt som sammen med deg skaper drømmeboligen gjennom gode samtaler og befaringer. Sivilarkitekt Marit Fåsetbru er kjent for sin gode arkitektur, effektive planløsninger og tilpasninger av husene til terrenget. Du har også mulighet til å velge din egen arkitekt om du ønsker det.

Det er viktig å merke seg at hos oss koster ikke en arkitekttegnet bolig mer enn et kataloghus! Vi er konkurransedyktige på pris og er en av de største boligbyggerne i vårt distrikt. Tomtene selges til fast pris og "førstemann til mølla" prinsippet gjelder.

Vann og avløp

Det er et borhull per tomt for vann, og det er felles kloakkanlegg med egen pumpestasjon på hver tomt.

Bilvei

Det er privat bilvei opp til feltet og til hver tomt. Det betales en sum for sommer og vintervedlikeholdskostnader. Vedlikeholdskostnandene fordeles på alle boligene på området.

Arealplanklart

Reguleringsbestemmelser

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
127/9
1328
kr 970 000,-
127/10
1762
kr 950 000,-

Galleri

Lokasjon

Kvearhagan - Kvear - Svene

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig

Til salgs i dette området

No items found.