En ansatt i PK Hus på vei til jobb.

Profesjonell boligbygger i Kongsberg

Siden vår oppstart på 90-tallet har vi i PK Hus som boligbygger sørget for over 1000 oppførte prosjekter her i Kongsberg. Vår filosofi om å bygge boliger som fungerer godt i hverdagen og samtidig gir eieren mye bolig for pengene, har medført til at vi i dag er en foretrukket boligbygger med enorm lokalkunnskap.

Boligbygger med bred kompetanse

For å kunne imøtekomme våre kunders ønsker i forbindelse med boligbygging, er det viktig å ha evnen til å både lytte og forstå våre kunders ønsker og behov. Samtidig har vi som boligbygger spisskompetanse på hvert fagområde. Hos oss kommer du i kontakt med anerkjente arkitekter og kyndige håndverkere. Som boligbygger tar vi ansvaret for planleggingen, effektiviteten, kvaliteten og for sikkerheten.

Bredt spekter av type boliger

I vårt sortiment finner du moderne eneboliger, leiligheter og rekkehus / tomannsboliger av ypperste kvalitet. Vi håper og tror du finner prospektet for drømmeboligen din hos oss.

Se vårt utvalg av boliger til salgs her.

Du kan trygt ta kontakt med oss i PK Hus for mer informasjon vedrørende våre boliger, men også benytte vår fagkunnskap og lokale forankring.