Illustrasjonsbilde av enebolig.

Priser for kjøp av tomt og bygge nytt hus i Kongsberg

Kjøpe tomt og bygge nytt hus til en fornuftig pris

Det er mange viktige beslutninger som må tas når man skal bygge ny bolig. Drømmer skal realiseres og trivselen skal gjerne vare, år ut og år inn. Strategisk plassering av boligen i kombinasjon med en rekke detaljer skal gå overens for et perfekt resultat.

PK Hus har siden vår oppstart for over 25 år siden bygget over 1000 hus for våre kunder. Dette har medført til en enorm fagkunnskap og egen evne til å forstå behovene hos deg som kunde. Når vi i tillegg er godt lokalt forankret her i Kongsberg er vi det naturlige valget for deg som ønsker å bygge nytt hus av solid kvalitet til en fornuftig pris.

Er du på utkikk etter tomt?

Hos oss finner du ledige tomter i Kongsberg, og som er tilgjengelige for befaringer. Her kan du visualisere boligdrømmen. Kjøp tomt først, så kan huset bli akkurat som dere vil. Vi er din totalentreprenør, og tar ansvaret for hele prosjektet.

Din personlige arkitekt

Vi samarbeider med anerkjente boligarkitekter, og som i samarbeid med deg vil utvikle funksjonalitet og praktiske løsninger for det nye huset. Basert på grunnlaget av tegninger med materialbeskrivelser, kan vi estimere prisen på det nye huset.

Avtale og gjennomføring

Når detaljene er satt med arkitekten, inngår vi en avtale med alle viktige deler av leveransen, og selvfølgelig pris og tid for innflytting. Deretter har vi et oppstartsmøte for å gjennomgå hele byggeprosessen med utførelse, alle material- og leverings-detaljer, framdriftsplan og kontroller underveis.

Vi sørger for å holde deg godt informert i forkant, underveis og i etterkant av byggeprosessen.

Vi er det trygge og lokale valget for deg som ønsker nytt hus i Kongsberg!