Dette er utsikten fra boligene i Vidsyn, Lågenlia!

Om få måneder vil dette være utsikten fra Vidsyn, utsikten fra de første rekkehusene i Lågenlia.

Boligene i prosjekt Vidsyn er i ferd med å reise seg og vi gleder oss til å kunne presentere nye, moderne boliger med denne flotte beliggenheten om ikke så lenge. 5 av de 7 første husene i den første rekken er allerede solgt, i tillegg til en bolig i den neste. Kjøperne har fått mulighet til å gjøre egne tilvalg og endringer for selv å kunne sette sitt personlige preg på sine nye hjem.

Elementer heises på plass og boligene er snart klare for å ferdigstilles innvendig.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du ønsker deg en moderne, praktisk bolig med slike omgivelser som her. Finn informasjon om boligene og visninger her på hjemmesiden til Lågenlia.

En god variasjon av planløsninger gjør det mulig å finne akkurat det du har behov for. Enten du ønsker kjøkken og stue i første etasje med direkte utgang til din private lille hage, eller du ønsker å sitte på balkongen i annen etasje og nyte panoramautsikten over de vakre Skrimfjellene. Vidsyn har flere gode løsninger å tilby.

Illustrasjonsbilde fra terrassen en fin sommerdag.

Illustrasjonbilde av stue og spiseplass i Bolig 8.

I trygge og gode omgivelser.

Området tilbyr et trygt og rolig nabolag, gode rekreasjonsmuligheter og et lokalt fellesskap. I Lågenlia er allerede lekeplassene etablert og i bruk. Både de som allerede bor her og tilreisende farter til Lågenlia for å benytte seg av de flotte uteområdene. Her er muligheter for masse aktivitet enten du liker etablerte, trygge lekeplasser eller du setter pris på egne oppdagelser i den fine naturen langs Lågen.

En hyggelig ettermiddag med pølsegrilling sammen med gode venner og naboer ved Lågens bredde.

Den store aktivitetsparken stod klar sommeren 2023. Her er det flotte og varierte aktiviteter for både små og store.

Kontakt oss i dag for en uformell prat eller en visning.