Et energibesparende løft for hotellet, driften og miljøet.

PK Hus fullfører i disse dager et stort prosjekt med å skifte ut vinduene på Quality Grand Hotell i Kongsberg. Dette er et viktig energitiltak for å redusere energiforbruket. Vi har levert og montert 3-lags aluminiumsvinduer fra NorDan av høy kvalitet som passer til hotellets stil og standard, og som i tillegg til å være et meget godt energitiltak vil bidra til bedre komfort og inneklima for gjestene.

Det har vært en utfordring å gjennomføre dette arbeidet mens hotellet har vært i full drift, men takket være et godt samarbeid med hotellets ledelse og ansatte, samt god koordinering og planlegging, har vi klart å minimere ulempene og forstyrrelsene for hotellets virksomhet.

Vi er stolte over å ha bidratt til dette prosjektet og vi takker hotell og oppdragsgiver for tilliten de har vist oss.

Utskifting av vinduer på Quality Grand Hotell, Kongsberg

Eivind er byggeleder for utskifting av vinduene på Quality Grand Hotell, Kongsberg. De nye energivinduene i aluminium er levert av NorDan.

Hotellet ferdig med de nye, flotte vinduene.

PK Hus har levert kvalitetsarbeid til fornøyde kunder gjennom 30 år. Vi tilbyr gratis befaring og rådgivning og vi kan hjelpe deg med å finne de beste løsningene for ditt prosjekt.

Enten du er en bedrift, et borettslag eller privatperson, kan du spare penger og miljø ved å bytte vinduer eller gjøre andre energibesparende tiltak.

Kontakt oss i dag for uforpliktende råd!