Luftfoto av enebolig på Kvear.

Boligtomter til salg i Kongsberg

Er tiden endelig moden for å realisere boligdrømmen?

Har du allerede funnet den rette boligtomten? Eller leter du fortsatt?

Hos oss i PK hus finner du flere boligtomter for salg til enhver tid. ‍Vi er anerkjente for vår lokalkunnskap og vår evne til å rådføre deg i valget, slik at dine behov og ønsker blir oppfylt. 

Boligtomtens utforming er grunnleggende for huset og omgivelsene du får rundt deg. Både hvor morgenkaffen skal inntas, ettermiddagssolen skal nytes og nabolaget barna skal vokse opp i.

Ved hjelp av en tomtebefaring sammen med deg vil vi få bedre innblikk i mulighetene som finnes - enten vi snakker om plassering av huset, hage eller hvor terrassen skal ligge i forhold til kveldssolen.

Du kan se våre tilgjengelige boligtomter her.

Mer enn bare tilbyder av boligtomter

PK Hus har i over 25 år ført opp over 1000 boligprosjekter og har kompetansen som kreves fra A-Å - fra tomt til byggeprosess og ferdigstilling av boligen. Vi har derfor erfaringen som kreves for å realisere boligdrømmen.

Vi er et solid lag av erfarne og lokale håndverkere. Som aktiv lærlingbedrift, rekrutterer vi også lokalt. Det ligger i bedriftskulturen vår å strekke oss langt, å levere litt mer enn forventet og å være stolte av jobben når vi møter deg som boligkunde i lokalmiljøet.

Ønsker du mer informasjon vedrørende boligtomter i Kongsberg-regionen?

Ta kontakt med oss på telefon 977 72 310 eller send oss e-post til post@pk-hus.no