Boligene er bygget opp igjen etter brannen for 3 år siden

PK Hus har nylig ferdigstilt oppbyggingen av 8 leiligheter etter brannen i leilighetsbygget i Trondseløkka Borettslag, Roald Amundsens vei på Kongsberg. Vi fikk oppdraget fra IF Forsikring som kontaktet oss etter en befaring med takstmann. Oppbyggingen av boligene har gått på skinner med god hjelp av et godt og tett samarbeid mellom forsikringsselskapet, Kongsberg Boligbyggerlag som forvalter borettslaget og PK Hus.

Vi er stolte over å ha levert et kvalitetsbygg som gir beboerne et nytt og bedre hjem.

Fasaden fra inngangspartiet med glassrekkverk i svalgangen i 2. etasje.

De nye leilighetene er bygget i samme stil som de gamle, men med moderne materialer og byggemåte som oppfyller dagens byggeforskrifter. Dette betyr at de har bedre isolasjon, godkjente brann- og lydskiller mellom boenhetene, glassrekkverk utvendig og meget gode vinduer. Boligene er energieffektive og utstyrt med et balansert ventilasjonsanlegg som sikrer godt inneklima. De nye og høye kravene til støy er ivaretatt mot jernbanen.

Sigdal kjøkkeninnredning, modell Uno Palett, med integrerte hvitevarer.

Materialene i leilighetene er av meget god kvalitet og fra kjente merker og leverandører. Beboerne har fått muligheten til egne tilvalg der dette har vært ønskelig. Baderommene er levert med fliser på vegg og flislagt gulv med varmekabler. Badene er bygget opp med hjelp fra Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg og Rørsenteret. Kjøkkeninnredningen og integrerte hvitevarer er levert av Sigdal på Kongsberg.

Baderomsinnredning og sanitærutstyr fra Rørsenteret og fliser fra murerfirma Dag Arne Nilsen avd. Kongsberg

Vi takker for oppdraget og tilliten, og vi gratulerer beboerne med sine nye hjem.