Detaljer

Totalpris

kr 6 890 000,-

Hustype

Evje

BRA m²

155,8

P-rom m²

151,7

Areal tomt m²

694

Omkostninger

31 420

Eierform

Selveier

Soverom

3-4

Bad

2

Innvendige boder

1

Fra bakkeplan kommer du inn midt i huset til en hall som åpner seg i begge retninger. Lengst til høyre finner du det største soverommet med garderobe og eget bad. De øvrige tre soverommene har et felles baderom. Dessuten har huset et eget vaskerom. I carporten er det en praktisk sportsbod.

Fra hallen kommer du opp trappa til stue og kjøkken. Her blir det lyst og trivelig, med vinduer i tre himmelretninger. Inntil det store fellesarealet ligger TV-stua. Vegg i vegg har vi tegnet en bod. Dette arealet kan også utnyttes til en ekstra WC eller utvidelse av TV-stua. Ut fra kjøkkenet kommer du ut på altanen. Siden Evje er tegnet for våre skrå tomter, er altanen anlagt over garasjen og med utgang til terreng på baksiden av huset.

Evje kommer i to alternativer, med tre eller fire soverom i 1. etasje. I begge alternativene kommer du inn i hallen i husets underetasje. Evje, alternativ to, har tre soverom, det største med tilknytning til eget bad. Det er også et ekstra baderom, vaskerom og innvendig bod i denne etasjen, foruten boden som ligger innerst i carporten. Som du forstår, blir det godt med lagringsplass. Følg trappa opp til hovedetasjen. Her ser du at TV-stua er både lys og trivelig, med vinduer mot to himmelretninger.