Energieffektive og lettstelte boliger med flott utsikt mot Blefjell. Kun 1 igjen!

Kr 3 690 000,-

Tverrvegen - Lampeland

Energieffektive og lettstelte boliger med flott utsikt mot Blefjell. Kun 1 igjen!
3D eksteriør av tomannsbolig i Tverrvegen.
Seng ikon
3
soverom
bad ikon
1
baderom
linjal ikon
105

Praktiske og energieffektive boliger på Lampeland - Byggingen er i gang og to boliger er allerede overlevert til nye eiere.

Med fantastisk utsikt mot Blefjell, og med en flott vestvendt og solrik beliggenhet, bygger PK Hus gode, innholdsrike boliger i Tverrvegen.

En splitter ny bolig, godt isolert og med god planløsning, gir deg en enklere hverdag med færre bekymringer.

Vi har bygget og overlevert 3 tomannsboliger i Rugdetrekket rett over veien, og fortsetter nå suksessen i Tverrvegen. Tomten er like fin og boligene vil selvfølgelig bli videreført med de samme kvalitetene. To av boligene er allerede ferdige og fornøyde eiere har flyttet inn.

Lavere energiforbruk og bedre inneklima.

  • Nye boliger har vesentlig lavere strømforbruk enn eldre boliger. Kravet til isolasjon, tetthet og vinduer er i dag vesentlig endret og forbedret i forhold til bar for noen år siden.
  • Nye hus bygges med energieffektive ventilasjonsløsninger som tilfører ren og frisk luft, som fjerner brukt og forurenset luft og som gjenvinner varmen. Dette gir   et mye bedre innemiljø og er klart fordelaktig for både allergikere og andre.
  • I et nytt hus trenger du heller ikke å bekymre deg for radonnivået og eventuelle kostnader knyttet til å få radonnivået ned, fordi husene bygges med radonsperre.

Innhold

Har du behov for  alle funksjoner i første etasje så har noen boliger dette. Ønsker du mer plass i stue og kjøkken så kan du velge løsningen med alle tre soverom i andre etasje.

Entréen har fliser med varmekabler og plass til å henge fra seg yttertøy eller innrede med garderobeskap. Et praktisk vaskerom med WC finner du rett ved inngangen. Kjøkkenet og spiseplass har godt med lys med vinduer på 3 sider. Herfra har du utgang til en flott, vestvendt overbygget terrasse. Den hyggelige stuen leveres med peisovn som gir hygge og god varme på kjøligere dager og kvelder. I andre etasje har du gode soverom med garderobeskap i tillegg til et romslig, flislagt bad med veggmontert WC, dusjvegger og baderomsinnredning med skuffer og speil. Rett ved inngangsdøren har du en praktisk bod for oppbevaring av alt fra hageredskaper til sportsutstyr.

Bolig 2B selges med ett soverom på hovedplan og mulighet for 2 eller 3 soverom i 2.etg.

Tilvalgsmuligheter

Det vil bli gitt anledning til å gjøre individuelle tilpasninger innenfor gitte tidsfrister mot tillegg i prisen.

Priser og kjøpsbetingelser

Avtalt salgspris er fast og vil ikke bli justert etterkontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgt bolig. Dokumentavgift og tinglysningsgebyrer, kommer i tillegg til salgssummen.

Generelle forbehold

Alle tegninger i prospektet er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.

Illustrasjonene gir ikke eksakt fremstilling av det ferdige prosjektet når det gjelder endelige detaljer av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om trykkfeil i annonse og prospekt.

Lampeland ligger kun 20 minutter med bil nord for Kongsberg, langs riksvei 40. Det hyggelige tettstedet ligger i Flesberg kommune og er omringet av fantastiske fjell og naturområder. Det satses stort i Lampeland og stedet kan skryte av den nye, moderne skolen med tilhørende idrettshall og svømmehall.

Et fantastisk fritids-og idrettsanlegg, Stevningsmogen fritidspark, kan skilte med fotballbane med kunstgress, sandvollyeballbane, tennisbane, rulleskiløype og flere turløyper i tillegg til flott idrettsbane. Om vinteren har du flotte langrennsløyper, lysløype, skiskytterstadion og leikeområder med gapahuk og bålplass

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
Tomannsbolig
101
105 + 5m2 (sportsbod)
3
3 690 000,-

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Tverrvegen - Lampeland

Lampeland

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig

Til salgs i dette området

No items found.