Ny, praktisk og meget innholdsrik tomannsbolig - landlig og rolig innerst i blindvei. Kun 1 igjen!

kr 4 050 000,-

Påterudveien - Heistadmoen

Ny, praktisk og meget innholdsrik tomannsbolig - landlig og rolig innerst i blindvei. Kun 1 igjen!
Seng ikon
3
soverom
bad ikon
1 bad + 1 vaskerom/WC
baderom
linjal ikon
101m2 + sportsbod 5 m2

Om boligen

Flytt inn i en lettstelt bolig med utgang til en hyggelig hage som du kan pusle i selv, eller om du bare velger å sitte på terrassen og nyte naturen og roen. En splitter ny bolig, godt isolert og med god planløsning, gir deg helt enkelt en enklere hverdag med færre bekymringer. Uansett alder får du bedre tid til det du har aller mest lyst til, og bedre tid til det som er viktigst for deg.

Boligen blir bygget av PK Hus etter gjeldende tekniske krav (TEK 17). De tekniske kravene til dagens byggeforskrifter gir deg en bolig med vesentlig lavere strømforbruk og mindre utgifter til oppvarming enn en eldre bolig. Et godt isolert hus med balansert ventilasjon gir deg en bolig med et godt og sundt inneklima.

De arkitekttegnede boligene er praktiske, arealeffektive og moderne. Boligene er innholdsrike med 3 soverom, vaskerom med WC og romslig bad. Kjøkkenet med kjøkkenøy er plassert i vinkel fra stue og her har du god plass til spisebord for hyggelige måltider. Fra stue/kjøkken har du utgang til terrasse med overbygg og direkte adkomst til usjenert hage.

Det leveres lys 3-stavs hvit eikeparkett i alle oppholdsrom og soverom, samt trapp med trinn i eik. Det er fliser på vegg og gulv på bad og fliser på vaskesromsgulv og i entré. Elektriske varmekabler har du i alle gulv med fliser. Boligen har usjenert terrasse med takoverbygg og det er en god sportsbod ved inngangen. Boligen er tilpasset tomten og terrenget rundt. Tomten blir opparbeidet med ferdigplen på flatt areal og singel rundt boligene. To parkeringsplasser følger med. Innkjøring og parkering leveres med subus. Ønsker du å bygge garasje så er det satt av god plass til det også.

Om området

Tomannsboligen blir bygget i Påterudveien 7, innerst i en koselig, liten blindvei med 5 andre hus. Påterudveien ligger landlig og fritt til på Heistadmoen, 10 km sør for Kongsberg. Her har du vakker natur, gårder og store åkre som nærmeste nabo. Vinterstid kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren og benytte deg av flotte skispor og lysløype ved Heistadmoen skistadion. Sommerstid er det både flotte turmuligheter i nærområdet og merkede turstier til turmål som Skrimtoppen og Styggemann.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Påterudveien - Heistadmoen

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig

Til salgs i dette området

No items found.