fbpx
  • Vedlikeholdstips

    Tømrer Remi Thorsåshaugen gir deg enkle vedlikeholdstips

Ta vare på boligen din

Vi nordmenn investerer tusenvis av kroner på ny bolig og oppussing hvert år. Selv om du sitter på en relativt ny eller nyoppusset bolig krever det sitt å holde boligen i god stand over tid. Ved jevnlig kontroll og vedlikehold sikrer du boligens nåværende og fremtidige verdi. Vi i PK Hus bidrar med vårt og gir deg her noen nyttige råd og tips til enkelt vedlikehold du kan utføre på egenhånd.

Episode 1: Takstein og takrenner

Tømrer Remi Thorsåshaugen gir deg nyttige tips til hvordan du bytter ut, kapper takstein og rengjør takrenner på boligen din.

Episode 2: Husvask og smøring av hengsler

Tømrer Remi Thorsåshaugen gir deg nyttige tips til vedlikehold. I denne episoden forklarer han hvordan du vasker fasaden og smører dørhengsler.

Er du lei av vedlikehold?

Lite vedlikehold, i lang tid
I en ny bolig vil det være lite vedlikehold i mange år framover og mange vil nok mene at det er den absolutt største fordelen med å kjøpe nytt. Dette sparer du både tid og penger på.

Flere episoder kommer snart.

Kontakt oss

Har du spørsmål om husbygging, eneboligtomter eller rehabilitering? Går du med tankene om å bygge hus eller flytte i leilighet? PK Hus har 25 års erfaring med bygging av alle typer boliger samt rehabilitering, ombygging og tilbygg.

Ring oss direkte, eller fyll inn informasjon og vi tar kontakt!

Telefon: 97 77 23 10
E-post: post@pk-hus.no