PK Hus er med dere gjennom hele byggeprosessen

Om dere vurderer å bygge hus, er det en rekke ting å tenke på. Vi i PK Hus hjelper dere med dette.

Dere som nye boligbyggere har nok en rekke behov og ønsker på hvordan deres nye hus skal se ut. For å skape en drømmebolig trenger man en tomt, og første steg i prosessen er å foreta en befaring på tomten for å finne ut hvordan man best mulig skal utnytte den. Videre foretar vi et møte med dere for å høre om deres behov og ønsker. Dette kan være alt fra størrelse og utforming til hvor mange mennesker skal det være plass til rundt spisebordet. Vi i PK Hus ønsker å hjelpe dere som boligbyggere med å realisere deres ønsker, slik at dere får skapt drømmehuset. Sammen med deres ønsker og behov bruker vi vår erfaring og kunnskap til å skape et hus som er tilrettelagt for dere.

Når prosessen er i gang tar vi oss av det praktiske, alt fra å følge reguleringsplanen til å utarbeide byggesøknaden.  Sammen med arkitekt tegner og prosjekterer vi boligen, slik at den blir skreddersydd både for tomten og dere. Mens vi tar oss av det praktiske kan dere bruke tiden deres på å planlegge hvordan huset skal se ut inni. Alt fra kjøkken til bad til farger på vegger og gulv. Her har dere mulighet til å gjøre forandringer, og dermed sette deres personlige preg på huset.

Vi i PK Hus hjelper dere med å gjøre hele byggeprosessen så enkel som mulig. Med vår lange erfaring med boligbygging har vi den kompetansen som skal til for å hjelpe dere å realisere boligdrømmen.

Har dere en boligdrøm, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

Telefon: 97 77 23 10
E-post: post@pk-hus.no