Tomter på Heistadmoen (kun 1 igjen!)

kr 1 130 000,-

Påterudveien - Heistadmoen - Kongsberg

Tomter på Heistadmoen (kun 1 igjen!)
Illustrasjonsbilde av tomt på Heistadmoen.
Seng ikon
soverom
bad ikon
baderom
linjal ikon
938 til 1136

De store tomtene ligger i Påterudveien på Heistadmoen med landlig og flott beliggenhet ca. 10 km syd for Kongsberg. Ønsker du deg god plass rundt deg i rolige omgivelser utenfor bybildet er dette et sted å se nærmere på. Med gode solforhold og flott utsikt utover vakre åkre og med Knutefjell i bakgrunnen kan du trekke deg tilbake. Den lille, private veien har kun 6 tomter og er et hyggelig, trygt sted for både store og små. En ny lekeplass er etablert innerst i blindveien rett ved skogkanten.

På Heistadmoen er det fine og varierte turområder.  Det er gangavstand til Heistadmoen skistadion fra boligområdet. Skistadion har godt preparerte skiløyper hele vintersesongen, og deler er lysløype. Her er det også fine lekeområder med gapahuk og akebakke.

Det er nye og store matbutikker både på Skollenborg og Moane.

Det er gangavstand til barnehage og barneskole (1-4 klasse). 5-7 klasse sogner til Kongsgårdsmoen skole, en ny og moderne skole som sto ferdig i 2015. I samme område ligger Skrim ungdomsskole og Skrim hallen med tilhørende idrettsanlegg.

Detaljer

Tomtene er store og flate noe som gir gode muligheter for opparbeidelse av flott hage og gode uteområder.

Regulering

Prosent bebygd areal er inntil 35 % BYA inklusiv overflateparkering.

Ny bebyggelse i flatt terreng kan ha gesimshøyde på inntil 6 m og mønehøyde på inntil 9 m, begge deler i forhold til planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.

Vei, vann og avløp

Påterudveien er en privat vei, og det må påregnes noen kostander for vanlig drift og vedlikehold av veien.
Vann og avløp er kommunalt.

Byggeklausul

Tomtene selges med en byggeklausul hvor PK Hus er boligbygger.

Tomtene selges med en byggeklausul hvor vi, PK Hus, er boligbygger. Det viktigste du får hos oss, er en partner som er både MED og PÅ i hele prosessen; fra tomt og tegning, plan for økonomien, den offentlige papirmølla og til selve byggingen av drømmeboligen. Vi er kort fortalt din totalentreprenør! En ekstra tjeneste som vi i PK Hus leverer er en dedikert arkitekt som sammen med deg skaper drømmeboligen gjennom gode samtaler og befaringer. Sivilarkitekt Marit Fåsetbru er kjent for sin gode arkitektur, effektive planløsninger og tilpasninger av husene til terrenget. PK Hus er også medlem av Byggmann. Byggmann har egen huskatalog med flere husmodeller du ta utgangspunkt i når du skal velge hus. Du har også mulighet til å velge din egen arkitekt om du ønsker det. Enten du bygger kataloghus eller arkitekttegnet hus, så er det våre erfarne snekkere og lokale samarbeidspartnere som utfører arbeidet.

Reguleringsplan

Arealplankart

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
105/54
1138 m³
SOLGT
105/55
1174
SOLGT
105/56
1110
SOLGT
105/57
1021
kr 1 200 000,-
105/58
938
kr 1 130 000,-
105/59
1136
SOLGT

Galleri

Lokasjon

Påterudveien - Heistadmoen - Kongsberg

Skollenborg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Janne Urheim Bakke
Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig