S11 - Innflytningsklare 2-3 roms sentrumsleiligheter

fra 4 290 000,-

Schwabes gate 11 - Kongsberg sentrum

S11 - Innflytningsklare 2-3 roms sentrumsleiligheter
Seng ikon
1-3
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
58 til 162

Les mer om prosjektet på S11 sin hjemmeside her.

S11 ligger midt i Kongsberg sentrum. Veien er kort til kafeer, treningssenter, butikker, jernbanen og knutepunkt Kongsberg. For deg som ikke kjenner byen fra før: Et blomstrende kulturliv, treningssentre, puber, barer og mer enn 30 spisesteder; Levende museer, kulturhus, gågater og en levende handelsstand. Bading og padling i Numedalslågen, marka tett på byen, milevis med preparerte skiløyper og ikke å forglemme Funkelia, blant landets flotteste skisentre.

S11 består av totalt 19 leiligheter fordelt fra 43,7 m2 til 166,1 m2 BRA. Leilighetene byr på god standard med 1-stavs eikeparkett, 30x60 fliser på bad, listefrie tak og vinduer samt kjøkken -og baderomsinnredning fra Sigdal. I 5. og 6. etasje får alle leilighetene ekstra stor takhøyde samt vannbåren gulvvarme. Dette skaper en flott romfølelse og lun varme, og gir leilighetene et luftig, elegant og moderne preg.

Leilighetene har arealeffektive løsninger som byr på bokvalitet. Alle får heis til leilighetsplan, de fleste får bilplass i p-kjeller, og alle får mulighet til å bruke bildelingsordningen. Fine oppstillings- og ladeplasser til sykkelen har vi også lagt til rette for.

Med bildelingsordning slipper man vedlikehold, rengjøring, dekkskift, forsikring og mye mer. Leilighetene i S11 ligger i gangavstand til Kongsberg Knutepunkt og sentrum, og det kan derfor være flere som ikke trenger egen bil eller en bil nr. 2. Med en bildelingsordning har du da tilgang til bil når du trenger det, og den kan bookes enkelt via en app.

Garasje/parkering/bod

Det medfølger en parkeringsplass i parkeringskjeller for flere av leilighetene, se prisoversikten for hvilke leiligheter det gjelder. P-plasser er forberedt for ladepunkter til El-bil. Lader kan kjøpes som tilvalg. For øvrige leiligheter er det mulig å kjøpe egen parkering i parkeringskjeller, men det er kun et begrenset antall. For de som ikke ønsker å betale for fast garasjeplass er det også mulig å disponere bil fra bildelingsordningen som sameiet har i fellesskap. På den måten kan man få ''mer for pengene'' - for de som ikke er avhengig av bil hver eneste dag. Fra parkeringsgarasjen er det videre adgang til heis og trapper opp til leilighetene.

I 1.etasje finner man et eget rom for sykkelparkering samt sportsboder for hver leilighet.

Oppvarming

Termostatstyrte elektriske varmekabler på bad i 2., 3. og 4. etasje. Soverom og øvrige oppholdsrom har elektriske panelovner tilpasset rommets størrelse. Leilighetene i 5. og 6. etasje leveres med vannbåren gulvvarme i gang, stue/kjøkken, soverom og bad. Det leveres individuell, trådløs styring av gulvvarmen i hvert rom.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra Sigdal i modell Uno Palett med malte flater. Velg blant 15 farger - kostnadsfritt! Skuffer og skapdører har demping, rent design med moderne håndtak. Med laminat benkeplate og nedfelt stålbeslag får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med.

Bad

Baderomsinnredning blir levert fra Sigdal, modell Lilje hvit. Innredningen leveres med speil og lys. Fliser i grått, 30x60 cm på gulv og vegger. Fliser (10x10) på gulv i dusjnisje. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Geberit Monolith toalettmodul for veggmontert WC. Det klargjøres for tilkobling av vaskemaskin.

Andre oppholdsrom

Gulv:
Etasjeskiller består av massiv betong, parkettunderlag og 1 stavs lys eikeparkett.

Vegger:
Vegger er i hovedsak skjøt- og flekksparklet gips eller helsparklet betong, malt i lys grått.

Himling:
Skjøt- og flekksparklede i gips eller helsparklet betong, malt hvit. Listefritt. Betonghimling har synlig V-fuge. Leiligheter i 5. og 6. etasje får høyere himling.

Gulvlister og gerikter:
Det leveres listefritt innvendig rundt vinduer og terrassedører. Vindusforinger males i samme farge som veggen. Gerikter rundt dører og gulvlister leveres med hvite, glatte lister behandlet fra fabrikk og er festet med synlige stiftehoder.

Soverommene leveres med hvite garderobeskap med glatte dører. Skapene har stang og faste hyller inkludert. Enkelte av leilighetene får eget garderoberom (Walk-in-Closet). Disse leveres med hvit innredning i en kombinasjon av garderobestenger og hyller.

Ventilasjon

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ventilasjonsaggregatet plasseres på egnet sted i bod eller skap.

Organisasjonsform

Sameie. Utbygger/Selger vil hjelpe til med å etablere et sameie gjennom eget stiftelsesmøte med beboerene.

Adgang til utleie

Det er ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Felleskostnader

Størrelsen på fellesutgifter er ikke endelig fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store utgiftene blir, vil avhenge av hvor mange ytelser sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr 35,- pr. kvm. BRA/ mnd. Fellesutgiftene vil dekke bl.a. vann, bygningsforsikring (NB! Ikke den enkeltes innbo), fremtidig utvendig vedlikehold, renovasjon, vedlikehold av heis, felles strøm, brøyting og strøing av fellesarealer, andel felles parkeringsplass, vaktmestertjenester og fellesavtale for tv/telefoni/bredbånd. Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på sameiets konstituerende generalforsamling.

Galleri

Lokasjon

Schwabes gate 11 - Kongsberg sentrum

Kongsberg sentrum

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Beate Wojtaszek
Salg- og Markedsansvarlig