Nøkkelferdig enebolig i Påterudveien, Heistadmoen

kr 5 890 000,-

Påterudveien 5, Kongsberg

Nøkkelferdig enebolig i Påterudveien, Heistadmoen
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
151

Boligen og tomten

I Påterudveien 5 har vi planlagt en klassisk og innholdsrik enebolig på den store selveiertomten. Tomten er flat og på hele 937 m2. Den er markert med nummer 5 i reguleringsplanen.


Eneboligen er tegnet som en tilgjengelig bolig, det vil si den har alle funksjoner i første etasje. Fra den flislagte gangen kommer du inn i hall/trapp med adkomst til 2.etg. Badet er romslig og har plass til vaskemaskin. Det er et eget teknisk rom for bereder og annet teknisk et moderne hjem inneholder. Soverommet er fornuftig plassert mot øst. Har man ikke behov for soverom i 1.etasje kan dette benyttes som en TV stue, kontor eller åpnes opp for større plass i stue. Stue og kjøkken har vinduer på flere vegger, noe som gir lyse, gode rom å være i. Det er mulig å åpne veggen mot kjøkkenet hvis man ønsker en mer åpen stue/kjøkkenløsning.


Annen etasje har full høyde så her er det god og praktisk plass i alle soverom. En ekstra stue i midten med utgang til balkong gir mulighet til å trekke seg tilbake, eller gir mulighet for et felles lekerom hvis det er barn i huset. Bad nummer 2 er romslig og leveres med dusjvegger, veggmontert WC og baderomsinnredning med speil og lys. En romslig bod gir god plass til lagring.


Ved siden av inngangspartiet er det en praktisk sportsbod med plass til alt utstyr man bruker til alle årstider.


Er du tidlig ute er det muligheter for å gjøre tilpasninger etter egne ønsker og behov.

Beliggenhet

Tomten og det nye boligområdet ligger i Påterudveien på Heistadmoen med landlig og flott beliggenhet ca. 10 km syd for Kongsberg. Det er gode solforhold og fin utsikt utover vakre åkre og mot Knutefjell. På Heistadmoen er det fine og varierte turområder. Det er gangavstand til Heistadmoen skistadion fra boligområdet. Skistadion har godt preparerte skiløyper hele vintersesongen, og deler er lysløype. Her er det også fine lekeområder med gapahuk og akebakke. Det er opparbeidet egen nærleikeplass for de 6 tomtene.


Det er nye og store matbutikker både på Skollenborg og Moane.


Det er gangavstand til barnehage og barneskole (1-4 klasse). 5-7 klasse sogner til Kongsgårdsmoen skole, en ny og moderne skole som sto ferdig i 2015. I samme område ligger Skrim ungdomsskole og Skrim hallen med tilhørende idrettsanlegg.


3 eneboliger er allerede bygget og familier har flyttet inn.


Påterudveien er en privat vei, og det må påregnes noen kostander for vanlig drift og vedlikehold av veien.

Vann og avløp er kommunalt.

Galleri

Lokasjon

Påterudveien 5, Kongsberg

Heistadmoen, Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig