Bo landlig og godt i Påterudveien, Heistadmoen

kr 5 650 000,-

Påterudveien 3, Kongsberg

Bo landlig og godt i Påterudveien, Heistadmoen
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
151

Boligen og tomten.

I Påterudveien 3 har vi planlagt en klassisk og innholdsrik enebolig på den store selveiertomten. Tomten er flat og på hele 1136 m2. Den er markert med nummer 6 i reguleringsplanen.

Eneboligen er tegnet som en tilgjengelig bolig, det vil si den har alle funksjoner i første etasje. Fra den flislagte gangen kommer du inn i hall/trapp med adkomst til 2.etg. Badet er romslig og har plass til vaskemaskin. Det er et eget teknisk rom for bereder og annet teknisk et moderne hjem inneholder. Soverommet er fornuftig plassert mot øst. Har man ikke behov for soverom i 1.etasje kan dette benyttes som en TV stue, kontor eller åpnes opp for større plass i stue. Stue og kjøkken har vinduer på flere vegger, noe som gir lyse, gode rom å være i. Det er mulig å åpne veggen mot kjøkkenet hvis man ønsker en mer åpen stue/kjøkkenløsning.

Annen etasje har full høyde så her er det god og praktisk plass i alle soverom. En ekstra stue i midten med utgang til balkong gir mulighet til å trekke seg tilbake, eller gir mulighet for et felles lekerom hvis det er barn i huset. Bad nummer 2 er romslig og leveres med dusjvegger, veggmontert WC og baderomsinnredning med speil og lys. En romslig bod gir god plass til lagring.

Ved siden av inngangspartiet er det en praktisk sportsbod med plass til alt utstyr man bruker til alle årstider.

Er du tidlig ute er det muligheter for å gjøre tilpasninger etter egne ønsker og behov.

Beliggenhet

Tomten og det nye boligområdet ligger i Påterudveien på Heistadmoen med landlig og flott beliggenhet ca. 10 km syd for Kongsberg. Det er gode solforhold og flott utsikt utover vakre åkre og mot Knutefjell. På Heistadmoen er det fine og varierte turområder. Det er gangavstand til Heistadmoen skistadion fra boligområdet. Skistadion har godt preparerte skiløyper hele vintersesongen, og deler er lysløype. Her er det også fine lekeområder med gapahuk og akebakke. Det er opparbeidet egen nærleikeplass for de 6 tomtene.

Det er nye og store matbutikker både på Skollenborg og Moane.

Det er gangavstand til barnehage og barneskole (1-4 klasse). 5-7 klasse sogner til Kongsgårdsmoen skole, en ny og moderne skole som sto ferdig i 2015. I samme område ligger Skrim ungdomsskole og Skrim hallen med tilhørende idrettsanlegg.

3 eneboliger er allerede bygget og familier har flyttet inn.

Påterudveien er en privat vei, og det må påregnes noen kostander for vanlig drift og vedlikehold av veien.
Vann og avløp er kommunalt.

Leveransebeskrivelse

YTTERVEGGER

Fasadene er i trebindingsverk kledd med liggende trepanel på utsiden og ferdigmalte panelplater. Utvendig kledning er behandlet med ett (1) strøk dekkende behandling.

TAK

Tak leveres med dobbeltkrum ru betongstein, sort.

HIMLING

Ferdigmalte takplater og skjøt- og flekksparklet malt gips.

INNERVEGGER

Lette skillevegger i huset utføres i bindingsverk med isolasjon og ferdigmalte veggplater. Baderom har fliser på veggene.

VINDUER/DØRER

Vinduer og balkongdører er i malt tre med utenpåliggende sprosser. Vinduene leveres som toppsvingte og fastkarm. Alle innvendige dører er hvite, slette kompaktdører med rustfri håndtak. Inngangsdøren i boligen leveres i modell Cristine fra Diplomat, hvit med dørhåndtak i rustfri utførelse. Boddør leveres i modell Trine, hvit tett.

GULV/TRAPPER

Etasjeskiller er trebjelkelag. Huset har 3-stavs hvit eikeparkett i stue, kjøkken, soverom og bod. Fliser på gulvet på bad, vaskerom, teknisk rom og i vindfang. Trapp i modell Salvi fra Trapperingen leveres med åpne trinn i parkettmønstret heltre hvit eik, øvrig trapp er hvit.

LISTVERK

Alle lister leveres i standard glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil være synlige stiftehoder på alle monterte lister/gerikter.

BAD

Det leveres baderomsmøbel 100cm med skuffer, speil og belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Varmtvannsbereder er på 200 liter og plassert i bod. Det er klargjort for tilkobling av vaskemaskin på bad/vaskerom. Badekar er ikke medtatt.

Det leveres en (1) utekran.

KJØKKEN

Kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken, modell Uno med hvitmalte flater. Skuffer og skapdører har demping og rent design. Med laminat benkeplate og nedfelt kum får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med. Løsningen som er vist på plantegning er veiledende.

GARDEROBE

På soverommene leveres 1 meter garderobe pr sengeplass.

VENTILASJONSANLEGG

Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

PEISOVN OG PIPE

Det leveres frittstående peisovn med stålpipe i stuen.

ELEKTRISK ANLEGG

Det er fordelingsskap med måler og automatsikringer.

Antall elektriske punkter leveres etter NEK 400, hvor det stilles krav til antall punkter. Antall elektriske punkter med i boligen er i forhold til m2 pr rom, fast elektrisk utstyr og tenkt tv plassering.

Det leveres belysning over speil og ett stikk på badet. Det leveres 1 stk. lysrørsarmatur under overskap på kjøkkenet. I bod leveres det 1 stk. lysarmatur i taket. Til øvrig takbelysning er det takpunkter for tilkobling av egne lamper. Det leveres utelampe ved inngangspartiet og ved terrasser.

Det leveres termostatstyrte elektriske varmekabler på bad, vaskerom og vindfang. Oppvarming på soverom og øvrige oppholdsrom er med elektriske panelovner som er tilpasset rommenes størrelse.

Huset har ringeklokke ved inngangsdør. Det leveres en røykvarsler i hver etasje.

Det er medtatt trekkerør fra utvendig el-skap til innfelt veggboks under sikringsskap. Derfra ligger det tomrør til tenkt TV plassering, ett punkt pr. stue.

GARASJE, CARPORT OG PARKERING

Det er ikke medtatt garasje eller carport.

UTOMHUS

Det leveres platting i ubehandlet impregnert tre utenfor inngangspartiet. Det leveres terrasser/platting i ubehandlet impregnert tre utenfor stue iht. skisse. Det leveres balkong med rekkverk iht. skisse i ubehandlet impregnert tre.

Tomten vil bli opparbeidet med subuss i innkjøring og på parkeringsplass. Det leveres topplag med jord klart for såing av plen.

RENHOLD

Boligen blir byggrengjort (iht. ISS sine normer) før ferdigstillelse. Dette er en byggrengjøring der det forekommer avvik fra en husvask.


GENERELLE FORBEHOLD

Selger tar forbehold om endelig godkjenning av prosjektet, samt pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift.

Alle tegninger i prospektet er av illustrativ karakter og endringer vil forekomme.

Illustrasjonene gir ikke eksakt fremstilling av det ferdige prosjektet når det gjelder endelige detaljer av interiør, fasader, materialer og omgivelser. Det tas forbehold om trykkfeil i annonse og prospekt.


Avtalt salgspris er fast og vil ikke bli justert etter kontraktsinngåelse. Selger står fritt til når som helst å regulere prisen på usolgt bolig.

Galleri

Lokasjon

Påterudveien 3, Kongsberg

Heistadmoen, Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig