Innholdsrikt smarthus med dobbelgarasje på selveier tomt- meget attraktiv beliggenhet.

SOLGT

Asbjørnsens vei 36

Innholdsrikt smarthus med dobbelgarasje på selveier tomt- meget attraktiv beliggenhet.
3D eksteriør av ny enebolig i Kongsberg.
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
168

Boligen ligger i det attraktive og etablerte eneboligområdet i Asbjørnsens vei, vestvendt og solrikt med kun 15 minutters gange til Kongsberg sentrum og Knutepunktet. Asbjørnsen vei tilhører Madsebakken skolekrets med kort og trygg skolevei.

Boligen rommer 4 soverom hvorav det ene med walk-in garderobe, to stuer, kjøkken, to bad, romslig vaskerom og to boder. Med boligen medfølger en dobbel garasje med en romslig sportsbod for plass til alt utstyr til både sommer- og vinterbruk.

Smarthuset leveres med energistyringssystemet Sikom living Sikom Living er løsningen som knytter de ulike tunge elektriske lastene i huset ditt sammen for å unngå unødige effekttopper. Alt styres og kontrolleres via app.  Vi leverer også Plejd smart belysning som hjelper deg med å styre belysningen i boligen på en effektiv måte.

Boligen er en selveierbolig på eiet tomt. Fra eiendommen har du flott utsikt mot sentrum, Knuten med skisenteret og Skrim.

Boligen er innflytningsklar sommer/høst 2023.

Om boligen

Boligen har entré i underetasjen hvor tre av boligens soverom, innvendig bod, vaskerom, TV-stue og bad befinner seg. Fra TV-stuen har du også direkte utgang til en terrasse. Opp trappen, i boligens hovedetasje finner du en romslig åpen kjøkken -og stueløsning i tillegg til hovedsoverommet med walk-in garderobe, bad og innvendig bod. Fra kjøkken/stue kommer du ut til en romslig terrasse som er delvis overbygd og har direkte utgang til terrenget. Med store vinduer mot sør og vest får du alle kvaliteter som denne tomten og beliggenheten har.

Den doble garasjen med tilhørende bod ligger nord for boligen, litt lavere i terrenget, slik at den verken sjenerer for utsikt eller solforhold.

Beliggenhet/nabolag

Boligen ligger fint til i et populært og etablert boligområde i Kongsberg. Herfra er det 15 min gangavstand til sentrum med alle dens fasiliteter som flere gatebutikker, restauranter, Stortorvet senter, Berja senter og Kongsberg Knutepunkt. Fra Knutepunktet er det gode forbindelser med både buss og tog.

Like ved boligen er det bussholdeplasser som tar deg i ulike retninger, mot Madsebakken skole og mot sentrum. Nærmeste matbutikk er lokalhandelen Joker Risteigen i Gamle Drammensvei. Større matbutikker, apotek og bakeri finner du nærmere sentrum, også dette kort vei fra boligen.

Madsebakken barneskole og barnehage ligger ca 10 min gåtur unna, opp Eikerveien og videre opp Kongsbakken på trygge gang og sykkelveier. Med andre ord veldig sentralt for de yngre også.

Det er gode tur- og sykkelstier i området, både Stanga og Langevannstoppen er populære turdestinasjoner. Et forfriskende bad på Kjennerudvannet er alltid deilig etter en god tur i sommervarmen.

Leveransebeskrivelse

GULV/TRAPPER
Huset har 1-stavs hvit eikeparkett i stuer, kjøkken, soverom og bod. Fliser på gulvet på bad, teknisk rom/vaskerom og i gang/entré. Trapp i modell Fennikel fra Trapperingen leveres med åpne trinn i parkettmønstret heltre hvit eik og stålspiler. Øvrig trapp er hvit.

LISTVERK
Innvendig tak i hele huset og vinduer/dører i yttervegg i kjøkken/stue hovedetasje leveres som listeløst. Alle lister leveres i standard glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil være synlige stiftehoder på alle monterte lister/gerikter.

BAD
Det leveres baderomsmøbel med skuffer, speil og belysning. Vegghengt toalett. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Varmtvannsbereder er på 200 liter og plassert i vaskerom. På vaskerom leveres benkeplate med nedfelt vaskekar og det er klargjort for tilkobling av vaskemaskin.

KJØKKEN
Kjøkkeninnredning fra Sigdal kjøkken, modell Horisont palett (valgfri standard farge). Skuffer og skapdører har demping og rent design. Med laminat benkeplate og nedfelt kum får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med.

GARDEROBE
På soverommene leveres 1 meter garderobe pr sengeplass. På soverommet i hovedetasjen leveres garderobeinnredning.

VENTILASJONSANLEGG
Boligen leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
PEISOVN OG PIPE Det leveres frittstående peisovn Schiedel Sirius 3 med stålpipe i stuen.

ELEKTRISK ANLEGG
Det er fordelingsskap med måler og automatsikringer.
Antall elektriske punkter leveres etter NEK 400, hvor det stilles krav til antall punkter. Antall elektriske punkter med i boligen er i forhold til m2 pr rom, fast elektrisk utstyr og tenkt tv plassering.

Det leveres belysning over speil og ett stikk på bad. Det leveres 1 stk. lysrørsarmatur under overskap på kjøkkenet. I innvendig og utvendig bod samt garasje leveres det 1 stk. lysarmatur i taket. Til øvrig takbelysning er det takpunkter for tilkobling av egne lamper. Det leveres utelampe ved inngangspartiet, garasje og ved terrassene.

Det leveres 12 stk downlights fordelt på gang og bad.

Det leveres termostatstyrte elektriske varmekabler på begge bad, stue/kjøkken hovedetasje, vaskerom/teknisk, gang/gard samt oppholdsrom/trapp i underetasjen. Oppvarming på soverom leveres som elektriske panelovner som er tilpasset rommenes størrelse.

Smarthuset leveres med energistyringssystemet Sikom living Sikom Living er løsningen som knytter de ulike tunge elektriske lastene i huset ditt sammen for å unngå unødige effekttopper. Alt styres og kontrolleres via app.  Vi leverer også Plejd smart belysning som hjelper deg med å styre belysningen i boligen på en effektiv måte.

Huset har ringeklokke ved inngangsdør. Det leveres en røykvarsler i hver etasje.

Det er medtatt trekkerør fra utvendig el-skap til innfelt veggboks under sikringsskap. Derfra ligger det tomrør til tenkt TV plassering, ett punkt pr. stue.

I garasjen forberedes det for el-bil lading via en dedikert kurs monterti garasjen.

UTOMHUS
Det leveres platting i ubehandlet impregnert tre utenfor inngangspartiet. Det leveres terrasser/platting i ubehandlet impregnert tre utenfor stue i begge etasjer. Rekkverk leveres iht. tegninger i ubehandlet impregnert tre.

Innkjørsel gruses med subbus. Tomten planeres med stedlige masser med utgangspunkt i situasjonsplan. Det legges ferdigplen på flatt areal samt singel rundt hus. Skråningene leveres med jord der dette er mulig, eventuelt fjell i dagen. Skråninger med krav til gjerde/sikring vil bli sikret med trådgjerde. Nødvendige murer vil bli satt opp. Kjøper må selv ta hånd om eventuell ytterligere beplantning og såing.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
No items found.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Asbjørnsens vei 36

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Olav Berget
Olav Berget
Salg- og Teknisk leder

Til salgs i dette området

No items found.