Innholdsrik enebolig med flott utsikt og dobbelt garasje

Kommer for salg

Asbjørnsens vei 36 - Kongsberg

Innholdsrik enebolig med flott utsikt og dobbelt garasje
Seng ikon
4
soverom
bad ikon
2
baderom
linjal ikon
168

I det attraktive området i Asbjørnsens vei kommer det en innholdsrik enebolig med dobbelgarasje for salg.

Den innholdsrike boligen har entré i underetasjen, hvor boligens 3 soverom, innvendige bod, vaskerom, TV-stue og bad befinner seg. Fra TV-stuen har du også direkte utgang til en terrasse. I boligens hovedetasje finner du en romslig åpen kjøkken -og stueløsning i tillegg til hovedsoverom med walk-in garderobe, bad og innvendig bod. Fra kjøkken/stue kommer du ut til en romslig terrasse som er delvis overbygd og har direkte utgang til terrenget. Med store vinduer mot sør og vest får du alle kvaliteter som denne tomten og beliggenheten har.

Boligen vil bli levert med meget god standard og med produkter fra kjente leverandører.

Kjøkkeninnredning kommer fra Sigdal kjøkken i modell Horisont palett (valgfri standard farge). Skuffer og skapdører har demping og rent design. Med laminat benkeplate og nedfelt kum får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med.

1-stavsparketten fra Kährs er hvitpigmentert og rustikk med eikens naturlige fargevariasjon. Fennikel trapp fra Trapperingen leveres med heltre, hvite eiketrinn og stålspiler i rekkverk.

Er du tidlig inne i byggeperioden kan du gjøre egne endringer og tilvalg tilpasset din interiørsmak. 

Tomten ligger vestvendt og solrikt til kun 15 minutters gange til Kongsberg sentrum og Knutepunktet. Fra eiendommen har du flott utsikt mot sentrum, Knuten med skisenteret og Skrim i sør.

Den doble garasjen med tilhørende bod ligger nord for boligen, litt lavere i terrenget, slik at den verken sjenerer for utsikt eller solforhold.  


Asbjørnsen vei tilhører Madsebakken skolekretsmed kort og trygg skolevei.

Galleri

Lokasjon

Asbjørnsens vei 36 - Kongsberg

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Olav Berget
Salg- og Teknisk leder