3 eneboliger med sentral beliggenhet

fra kr 5 570 000,-

Landstads gate 12 - Tislegård - Kongsberg

3 eneboliger med sentral beliggenhet
Seng ikon
3
soverom
bad ikon
1
baderom
linjal ikon
117,5 til 125

Arealeffektive boliger med gjennomtenkte planløsninger og gode uteplasser.

I Landstads gate på Tislegård har vi prosjektert 3 eneboliger, alle med god arealutnyttelse med smarte planløsninger samt gode solforhold. Vi kaller boligene 1, 2 og 3, hvorav bolig 1 er nærmest innkjøring og bolig 3 er innerst i området. Boligene rommer 117-125 m2, alle med 3 soverom og to stuer.

Alle boligene vil få parkering enten i carport eller egen garasje.

Hver bolig får bruksrett til eget uteareal som ligger i naturlig forlengelse av boligen.  Hele tomten vil bli opparbeidet med ferdigplen på flatt areal, samt singel rundt hus, i innkjøring og på parkeringsplass.

Om boligene

De arkitekttegnede eneboligene leveres med arealeffektive planløsninger med god standard. Boligene er moderne, tegnet med store vindusflater som gir lyse og gode rom. Alle boligene har sydvestvendt terrasse hvor solen kan nytes til det fulle.

Bolig 1:
I bolig 1 kommer du inn i en flislagt gang med garderobeplass og med direkte inngang til et romslig bad, vaskerom (og teknisk rom), samt to soverom og et oppholdsrom. Fra oppholdsrommet kan du gå direkte ut på en platting som videre fører deg ut på gressplenen. Fra gangen fører trappen deg opp til 2.etasje hvor du finner en romslig stue med peis, spisestue og kjøkken med store vinduer og utgang til en solrik terrasse. 2.etasjen byr også på et soverom og bod.

Boligen leveres med carport og en parkeringsplass, samt en romslig utvendig sportsbod.

Bolig 2:
I bolig 2 kommer du inn i en flislagt gang med garderobeplass og direkte inngang til et romslig bad/vaskerom og en teknisk bod. Videre finner du kjøkkenet med smarte løsninger, spisestue og stue med peis. Innerst i stuen kan du velge om du vil ha en ekstra stor stue eller et ekstra soverom. Boligen er nemlig tegnet som en tilgjengelig bolig med livsløpsstandard.
Med livsløpsstandard menes en bolig som er tilrettelagt slik at den kan brukes i alle livsfaser, også om man får bevegelseshemming. Fra stuen kan du gå ut til en platting som også har direkte utgang til plen området.

I 2.etasje er det tre soverom, bod, bad og et oppholdsrom med store vindusflater.

Boligen leveres med enkel garasje, en parkeringsplass og en romslig utvendig sportsbod.

Bolig 3:

I bolig 3 kommer du inn i en flislagt gang med garderobeplass med direkte inngang til vaskerommet og videre inn til teknisk rom. Fra gangen vil du også ha et WC. Videre fra gangen finner du kjøkkenet med smarte løsninger, spisestue med god plass til spisebord og en romslig stue med peis.

I 2.etasje er det tre soverom, bod, bad og et oppholdsrom med store vindusflater.

Boligen leveres med dobbel garasje og en romslig utvendig sportsbod.

Beliggenhet

Boligene ligger fint til i et meget sentrumsnært og etablert boligområde på Tislegård i Kongsberg.
Herfra er det 15 min gangavstand til sentrum med alle dens fasiliteter som flere gatebutikker, restauranter, Stortorvet senter, Berja senter og Kongsberg Knutepunkt. Fra Knutepunktet er det gode forbindelser med både buss og tog. Det er også gangavstand fra boligene til Kongsberg Næringspark enten via Gamlebrua eller Bølgen.

Like ved boligene er det bussholdeplasser som tar deg i ulike retninger. Nærmeste matbutikk, apotek og bakeri ligger på vestsiden ca. en 10 minutters gåtur, over Gamlebrua.

Tislegård barnehage ligger rett i nærheten, Gamlegrendåsen barneskole som boligene sogner til ligger kun 5 min kjøretur unna og Tislegård ungdomsskole ligger et steinkast unna. Med andre ord veldig sentralt for de yngre også.

Det er gode tur- og sykkelstier både oppover og nedover langs Lågen. Nærmeste turområde er på Gamlegrendåsen, her er det en rekke ulike turstier og flere flotte plasser å gå til sommer som vinter.

Galleri

Lokasjon

Landstads gate 12 - Tislegård - Kongsberg

Kongsberg

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Janne Urheim Bakke
Salg- og Markedsansvarlig