Henriks Hus - leiligheter med småhusfølelse i hjertet av Kongsberg. Innflytningsklare sommer 2023. Bildelingsordning.

fra kr 3 050 000

Wergelands vei 8 - Kongsberg sentrum

Henriks Hus - leiligheter med småhusfølelse i hjertet av Kongsberg. Innflytningsklare sommer 2023. Bildelingsordning.
3D eksteriør av Henriks Hus.
Seng ikon
1-2
soverom
bad ikon
1
baderom
linjal ikon
32-84

HENRIKS HUS

Se boligvelger og les mer om prosjektet på prosjektets hjemmeside her.

I skråningen over Sildetomta, høyt og fritt med utsikt til Lågen, Skrimfjella og Kongsberg sentrum bygger vi Henriks Hus; 21 leiligheter i to koselige og strøkstilpassede blokker. Som du allerede har forstått, har vi lånt navnet til prosjektet fra dikterhøvdingen som har fått veien her oppkalt etter seg.

Henriks Hus består av to lave blokker på tre etasjer, med garasjekjeller og heis til leilighetsplan.

Materialvalgene blir tradisjonelle, men moderne. Det samme gjelder arkitekturen. Opplevelsen av å bo her skal ligge nærmere småhuset enn boligblokka, men uten plenklipping og snømåking. Sameiet vil disponere en El-bil til beboernes bruk,kjøpt og betalt – inkludert i prisen for alle som kjøper leilighet!

Mange vil mene at dette er den beste delen av Kongsberg. Vestvendt skråning, sol hele dagen, utsikt mot byen, Funkelia og Lågen, og med kort vei til sentrum.
Wergelands vei begynner akkurat der hvor det urbane Kongsberg slutter. Den slynger seg dovent gjennom et av byens etablerte villaområder med frodige hager, hekker og stakittgjerder.

I Henriks Hus bor du i komfortabel gangavstand til det aller meste, kultur, shopping og kollektivtransport. Byliv i Kongsberg: Kultur- og utelivet i Kongsberg lever og blomstrer. Du kan velge mellom mer enn 30 spisesteder, puber og barer, to hoteller, seks treningssentre, kino, museer, Krimfestival og Jazzfestival. Lågdalsmuseet: Det er ikke alle byer som har sitt eget folkemuseum hvor tradisjonelle husdyr beiter fritt på løkkene mellom kulturhistoriske bygninger og tun fra hele distriktet. Lågdalsmuseet er hele byens kulturperle og ligger mindre enn fem minutters gange fra Henriks Hus.

Garasje/parkering

Det er mulig å kjøpe parkeringsplass i parkeringskjeller. Pris for garasjeplass er kr 250.000 inkl. mva, som tilkommer i tillegg til kjøpesummen for leiligheten. Det er valgfritt om man vil kjøpe garasjeplass eller ikke. Ladepunkt for elbil i eget ladesystem kan tilbys som tilvalg. Gulv leveres med pusset betong behandlet med klar støvbinding. Yttervegger er ubehandlet malt betong. Fra parkeringskjeller er det adgang til heis og trapp opp til leilighetene.

Det vil også bli opprettet en bildelingsordning for alle som bor i Henriks Hus til en gunstig pris. Dette gjør at man kan bevare mobiliteten selv om man nødvendig vis ikke trenger egen bil. For andre kan bildelingsordningen også gå til å erstatte bil nummer 2, om man er vandt til det fra tidligere.

Organisasjonsform

Eierseksjonen vil få ideell andel av fellesarealer. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. Eventuelle næringslokaler vil ha eget snr.og vedtekter, samt at det vil bli laget egne samordnede vedtekter for næring og bolig.

Gulv

Etasjeskiller består av betong, parkettunderlag og 3 stavs lys eikeparkett. Fliser på alle baderomsgulv.

Vegger og himling

Vegger er i hovedsak skjøt- og flekksparklet malt gips eller helsparklet malt betong. I leiligheten kan du velge 2 veggfarger blant våre 6 interiørfarger.

Skjøt- og flekksparklet malt gips eller helsparklet betong malt hvit i himling. Betonghimling har synlig V-fuge.

Gulv-, taklister og gerikter

Alle lister leveres i glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil væresynlige stiftehoder på alle montertelister/gerikter.

Vinduer og balkongdører

Vinduer og balkongdører i mørk gråttutvending/innvendig. Leveres med3-lags isolerglass. Solskjerming leveresetter krav der dette er forskriftsmessigpåkrevet.

Innerdører

Alle innvendige dører er hvite, slettelettdører med rustfri håndtak.

Kjøkken

Sigdal kjøkken, modell Uno Palett med malte flater. Velg blant 15 farger! Skuffer og skapdører har demping, rent design med moderne håndtak. Med laminat benkeplate og nedfelt stålbeslag får du en slitesterk benkeplate som er lett å vedlikeholde. Integrerte hvitevarer som komfyr med platetopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin og ventilator leveres med.

Bad

Fliser i grått, 30x60 cm på gulv og vegger. Små fliser på gulv i dusjnisje. Baderomsinnredningen har 2 skuffer og helstøpt vask. Innredningen leveres med speil og lys. Dusjhjørne leveres komplett med dusjgarnityr, termostatbatteri og glassvegger. Vegghengt toalett. Det klargjøres for tilkobling av vaskemaskin.

Andre oppholdsrom

Vegger er i hovedsak skjøt- og flekksparklet malt gips eller helsparklet malt betong. Himlinger med skjøt- og flekksparklet malt gips eller helsparklet betong malt hvit. Alle lister leveres i glatt utførelse og er behandlet hvit fra fabrikk. Det vil være synlige stiftehoder på alle monterte lister/gerikter.

Oppvarming/gulvvarme

Termostatstyrte elektriske varmekablerpå bad. Soverom og øvrige oppholdsromhar elektriske panelovner/radiatorer påvegg tilpasset rommets størrelse.

Ventilasjon

Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Ventilasjonsaggregatet plasseres på egnet sted i bod eller skap.

Tilvalg

Det vil i tillegg tilbys tilvalg innenfor gitte tidsfrister og mot tillegg i prisen.
- Parkett
- Farge på malte vegger
- Baderomsfliser
- Elektriske punkter
- Servant- og dusjarmatur på bad
- Kjøkkenbatteri
- Innredninger kjøkken, bad og garderober
- Hvitevarer

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Stipulert overtakelse for Henriks Hus er satt til sommer 2023. Avvik fra stipulert overtagelse gir ingen rett til dagmulkt dersom overtagelsen blir utsatt. Kjøper varsles om endelig overtagelsesdato ca. 6 uker før ferdigstillelse. Utomhus blir ferdigstilt til egnet årstid. Dette kan innebære at deler av utomhusanlegget ikke er ferdigstilt ved overlevering. Ved innflytting vil det foreligge brukstillatelse. Selger vil innhente ferdigattest så fort det er praktisk mulig.

Detaljer

For mer informasjon trykk på "bolignummer".
Bolignummer
Type bolig
P-rom m²
BRA m²
Antall soverom
Pris
Leilighet
49
53
1
SOLGT
Leilighet
50
54
1
kr 3 890 000,-
Leilighet
59
59
2
SOLGT
Leilighet
59
59
2
SOLGT
Leilighet
59
59
2
SOLGT
Leilighet
59
59
2
SOLGT
Leilighet
50
51
1
SOLGT
Leilighet
32
32
1
SOLGT
Leilighet
46
46
1
SOLGT
Leilighet
57
60
1
SOLGT
Leilighet
49
49
1
SOLGT
Leilighet
42
43
1
SOLGT
Leilighet
32
32
1
SOLGT
Leilighet
46
46
1
SOLGT
Leilighet
58
64
1
kr 4 130 000,-
Leilighet
42
43
1
SOLGT
Leilighet
42
43
1
kr 3 050 000,-
Leilighet
42
43
1
kr 3 290 000,-
Leilighet
81
84
3
SOLGT
Leilighet
68
68
2
SOLGT
Leilighet
74
76
2
SOLGT

Detaljer

For mer informasjon trykk på "tomtnummer".
Tomtnummer
Gnr/bnr
Areal tomt
Pris
No items found.

Galleri

Lokasjon

Wergelands vei 8 - Kongsberg sentrum

Kongsberg sentrum

Kontaktperson

Interessert i denne eiendommen? Kontakt meg

Potrettbilde av Beate Wojtaszek
Beate Wojtaszek
Salg- og Markedsansvarlig