Bli bedre kjent med Kampestad

Kjenner du til Kampestad på Kongsberg?

Like nord for sentrum vokser det frem et boligområde med utallige kvaliteter. Et boligområde i trygge og rolige omgivelser der naboer blir venner og alle blir en del av et hyggelig fellesskap. Kampestad ligger vestvendt og meget solrikt til i et skrånende terreng. Her er det frisk luft og god utsikt og muligheter for hyggelige naturopplevelser rett utenfor husveggen. Kampestadlia barnehage ligger rett borti veien og benytter seg stadig av det flotte naturområdet som finnes her. Raumyr barneskole er en ny og flott skole med alle moderne fasiliteter en ny skole i dag inneholder. Barna som vokser opp her går sammen til skolen langs koselige stier og hyggelige veier.

Godt og varig vennskap som er skapt over tid.

PK Hus har bygget boliger på Kampestad i flere år allerede og vi har fulgt huskjøpere fra overtakelsen og i flere år etterpå. Vi har høstet erfaringer og tar med oss de gode tilbakemeldingene i videre utvikling av det hyggelige boligområdet. Området er fortsatt i utvikling og i Bellerudløkka selger vi både tomter og prosjekterte eneboliger.

Hva slags tomt eller bolig skal jeg velge?

På Kampestad kan du enten velge deg ut din drømmetomt og være aktiv deltaker i hele byggeprosessen, eller du kan kjøpe en prosjektert bolig der vi har brukt vår lange erfaring og kompetanse og tegnet et hus ferdig for deg. Les mer om

Her kan du utforske naturens underfundigheter rett utenfor stuedøren.