Vellykket salgsstart av prosjekt i Vollen.

Onsdag, 21.08, var det salgsstart på 5 arkitekttegnede eneboliger i Vollen i Asker. De interesserte ble invitert til et møte hvor arkitekt, utbygger og eiendomsmegler fortalte om prosjektet. Etter møtet åpnet vi for salg. Det var stor interesse for boligene, og i løpet av 2 timer var alle fem boligene solgt.

Boligene er tilpasset både tomt og hverandre med alle kvaliteter en ny bolig skal ha. Boligene blir romslige, og fra 260 til 291 m2 (BRA). De vil være moderne, og designet for å utnytte sollyset og utsikten til det fulle. Alle boligene vil få sjøutsikt og gode solforhold.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *