Fordelen med ny bolig

Det er mange fordeler ved å investere i ny bolig. Det er både enkelt og behagelig, da dere mange år frem i tid slipper å tenke på vedlikehold og oppgraderinger.

Dette huset er tegnet av sivilarkitekt Marit Fåsetbru

Den største fordelen er at man på lang sikt mest sannsynlig vil betale mindre for et nytt hus enn et gammelt. Det er flere grunner til vi mener dette, men en av hovedgrunnene er at ved å kjøpe ny bolig reduserer man risikoen for uforutsette kostnader som reparasjon og vedlikehold. Vi i PK Hus bygger boliger på de nyeste standarder og forskrifter, noe som fører til lavere faste kostnader fordi det er høyere kvalitet på isolasjon og vinduer. I tillegg betaler dere ved ny bolig kun 2,5 % av tomteverdien som dokumentavgift.

En annen fordel med å kjøpe ny bolig, som er under oppføring, er at dere innenfor gitte tidsfrister kan være med å velge hvordan boligen deres skal se ut. Dere kan være med gjennom hele prosessen, og på den måten kan vi sammen skreddersy og tilpasse hvordan boligen deres blir slik at den passer akkurat dere.  PK Hus er opptatt av å levere kvalitet, og bruker derfor erfarne arkitekter slik at boligen blir tilpasset tomt og beliggenhet. Vi har faste ansatte tømrere med stor yrkesstolthet, og vi bygger på tillit.

PK Hus gir deg full reklamasjonsrett og garanti på boligen i 5 år. Ved å kjøpe ny bolig får man en bedre trygghet og sterkere rettsvern. Etter ett år vil en av våre formenn komme på gjennomgang av boligen, dette for å kontrollere at alt fremdeles er i orden.

Om dere vurderer å bygge ny bolig, ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Eller ta en titt på våre pågående prosjekter.

Kontakt oss

Telefon: 97 77 23 10
E-post: post@pk-hus.no